Erden Timur'dan Fenerbahçe'nin açıklamalarına yanıt: "Çok yanlış olduğunu düşünüyoruz"

Galatasaray yöneticisi Erden Timur, Fenerbahçe’nin açıklamalarına yanıt verdi. Timur, Kayserispor’un Dursun Özbek’in otelinde kalmasına ilişkin olarak, “Otelde kalıyor diye algı yapıp, Kayserisporlu futbolcuları namusumuz kirlenmesin diye mücadele etmeye zorlamak gibi bu seviyeye getirecek şeylerin çok yanlış olduğunu düşünüyoruz” dedi. Timur, Fenerbahçe – MKE Ankaragücü maçının hakemi Atilla Karaoğlan’ın tehdit edildiği iddialarına değinerek, “Bu açıklığa kavuşturulmalı" ifadesini kullandı.

Erden Timur'dan Fenerbahçe'nin açıklamalarına yanıt: "Çok yanlış olduğunu düşünüyoruz"

Fenerbahçe Spor Kulübü, Galatasaray ile Kayserispor arasında oynanan maç öncesi sosyal medyadan açıklama yaptı.

Açıklamada, “Yukatel Kayserispor’un bu akşamki maç için Sn. Dursun Özbek’in otelinde kaldığı kamuoyuna yansıdı. Bu konuda sadece bizim değil tüm spor kamuoyunun sorması gereken 3 soru var: Bu bilgi doğru mu? Doğruysa etik mi? Bu gündemle birlikte akşamki maçın değerlendirmesini nasıl yapacağız?” ifadelerine yer verilmişti.

"FUTBOLDA REKABETİN BU DÜZEYE GELMESİNİ İSTİYORUZ"

Bu açıklamaya Galatasaray Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur yanıt verdi. Beyaz TV’ye açıklama yapan Erden Timur şu ifadeleri kullandı:

"Sürekli yanlışı yanlışla doğrulayıp bunun normalmiş gibi kabullenmeye yozlaşma deniyor. Yozlaşma, toplumların çökmesine sebebiyet verir. Lütfen bu tür şeyleri normalleştirmeyelim. Bunu kim yaparsa yapsın eleştirelim.

Erden Timur'dan Fenerbahçe'nin açıklamalarına yanıt: "Çok yanlış olduğunu düşünüyoruz" - Resim : 1

TFF'nin sponsoru Arçelik. Biz bunlarla ilgili herhangi bir şey demiyoruz, denemez de. Çünkü bunlar çok normal şeyler. Futbolda rekabetin bu düzeye gelmesini istiyoruz.

Otelde kalıyor diye algı yapıp, Kayserisporlu futbolcuları namusumuz kirlenmesin diye mücadele etmeye zorlamak gibi bu seviyeye getirecek şeylerin çok yanlış olduğunu düşünüyoruz. Ve hiçbir şekilde böyle açıklamalar yapmıyoruz.”

Erden Timur'dan Fenerbahçe'nin açıklamalarına yanıt: "Çok yanlış olduğunu düşünüyoruz" - Resim : 2

"CUMHURBAŞKANIMIZIN ADININ GEÇTİĞİ İDDİALARINI BİLE YANLIŞ BULUYORUZ"

Erden Timur, Fenerbahçe'nin Ankaragücü ile oynadığı maçta hakem Atilla Karaoğlan'ın Fenerbahçe yöneticisi Ahmet Ketenci tarafından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın adı kullanılarak tehdit edildiği iddiasına yönelik ise, "Yöneticilerimizle konuştum. Sayın Cumhurbaşkanımızın adının kullanıldığı söyleniyor. Bu açıklığa kavuşturulmalı. Cumhurbaşkanımızın adının geçtiği iddialarını bile yanlış buluyoruz. Bunu hep birlikte düzeltelim” dedi.