Erdoğan Aktaş'tan CHP kulisi! Eren Erdem: Bazı gazeteciler para alıyor

tv100'ün ilgiyle takip edilen Eşit Ağırlık programında Erdoğan Aktaş, "Eren Erdem bana ‘Bazı gazeteciler para alıyor’ dedi. Bir defa Kemal Bey’de söylemişti bunu, isim vermesi gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Erdoğan Aktaş'tan CHP kulisi! Eren Erdem: Bazı gazeteciler para alıyor

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, Devlet eski Bakanı Dr. Masum Türker, Güvenlik Politikaları Uzmanı Mete Yarar ve Siyasal İletişimci Ferhat Murat, Erdoğan Aktaş ile Eşit Ağırlık'ın konuğu oldu.

Erdoğan Aktaş, programda CHP Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem'in kendisine bazı önemli açıklamalar yaptığını dile getirdi.

Erdoğan Aktaş, açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:

"Eren Erdem, kendisine ve partiye karşı bir takım imajlar yaratmaya çalışan ajansların olduğunu, bu ajanslara on milyonlarca para verilerek tutulmuş ajanslar olduğunu, 8 ajansa ciddi paralar verildiğini söyledi. Erdem bana ‘Bazı gazeteciler para alıyor’ dedi. Bir defa Kemal Bey’de söylemişti bunu, isim vermesi gerekiyor, ‘Kemal Bey’e yakın isimler hedef alınıyor, hedefte Eren Erdem, Faik Öztrak ve Bülent Kuşoğlu var. Yaptığımız açıklamalar çarpıtılıyor’ diyor."