Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert açıklama

Erdoğan, "Milletimizin gözüne bakarak kin kusmak salgından daha tehlikelidir. Ülkemiz sadece koronavirüsten değil bu medya ve siyaset virüslerinden de kurtulacaktır" açıklamasında bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert açıklama

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısı sonrasında açıklamalarda bulundu. Erdoğan açıklamasında, "Kimi medya kuruluşları, haberleri ve köşe yazarlarıyla hep yaptıkları gibi kendi ülkelerine adeta savaş açmışlardır. Ülkemizin bu kiritk dönemdeki mücadelesine katkı sağlamak yerine hepside yalan ve yanlış bilgilerle sürekli kin kusmaktadır. Kin kusmak virüsten daha tehlikeli bir hastalığın işaretidir.

Virüs konusunda Türkiye kadar şeffaf davranan pek az ülke vardır. "Kararlar yetkisiz kurullarda mı alınıyor?" gibi sorularla bu şeffaflığı bozmak istemelerinin amacı bozgunculuk yapmak istemeleridir.

Milletimizin moralini bozmak için gece gündüz çalışanlar terör örgütleriyele medyasıyla gün gelecek kendi fitne ve nefret çukurlarında boğulup gideceklerdir.

Bu hastalıklı zihniyete sahip olanlara diyorum ki, düşün artık milletin yakasından. Her kaosun her kargaşanın arkasında siz vardınız. Yıllardır yaptığınız işin adı gazetecilik değildir. Artık bu devir sona erdi. Ülkemiz sadece koronavirüsten değil bu medya ve siyaset virüslerinden de kurtulacaktır" dedi.