Ergin Keleş, efsane kovuluş hikayesini anlattı: "Yücel Hoca, hakkını helal etsin"

Futbolcu Ergin Keleş, katıldığı bir programda Altay takımdan gönderilme sürecini anlattı, kullandığı ifadeler sosyal medyada çok konuşuldu.

Ergin Keleş, efsane kovuluş hikayesini anlattı: "Yücel Hoca, hakkını helal etsin"

Kariyerinde Trabzonspor, Sivasspor, Adanaspor ve Altay olmak üzere birçok takımda forma giyen futbolcu Ergin Keleş, katıldığı bir YouTube kanalında açıklamalarda bulundu.

 Altay’a transfer olduğu dönemi anlatan Ergin Keleş, takımdan gönderilme sürecini anlattı. Keleş, "En efsane kovuluş hikayemi anlatmak istiyorum. Altay'a transfer oldum, teknik direktörümüz de Yücel İldiz. Sezon başı kamptayız, her gün yeni oyuncu geliyor. Santrfor olarak ben varım, Paixao var bir de. 'Bu takım çift santrfor oynar' dedim. Yücel Hoca'ya bunu aktarmam lazım. Ben bunları düşünürken İngiltere'den bir santrfor daha getirdiler. Benim için işler iyice zorlaştı. Az oynuyorum, takım da lige çok kötü başladı. Koronavirüs dönemi tabii” dedi.

Ergin Keleş, efsane kovuluş hikayesini anlattı: "Yücel Hoca, hakkını helal etsin" - Resim : 1

"YÜCEL HOCA DA ZATEN MİLLİ ARAYI GÖREMEZ FALAN ANLATIYORUM"

Keleş sözlerinin devamında şu ifadeleri kullandı:

“İstanbul'dan İzmir'e uçakla dönüyorum, herkeste maske var. Uçağa binerken sevdiğim bir hocam aradı. Başladık dertleşmeye, 'Takım iyi ama hoca beceremiyor. Antrenmanlar çok kötü. Yücel Hoca da zaten milli arayı göremez' falan anlatıyorum. 11 C'de oturuyorum. Kapattım telefonu. Kafamı bir çevirdim, 11 D'de Yücel Hoca oturuyor. Direkt uyuyor taklidi yaptım. Eve döndüm. Sevgili eşim, İzmir'e yeni taşınmışız, kolileri boşaltıyor. 'Boşaltma hiç, doldur kolileri' dedim. Bu şekilde Altay'dan çok kötü ayrıldım. %100 hatalı benim. Yücel Hoca, hakkını helal etsin."