Erkek arkadaşının arabasına binen kadın, radyo düğmesine basınca neye uğradığını şaşırdı

Erkek arkadaşının arabasına binen genç kadın, biraz müzik dinlemek için aracın ekranının yanında bulunan tuşa bastı. Ekranda çıkan görüntü karşısında genç kadın şoke oldu. Arabanın ekranında bir anda cinsel içerikli video açıldı. Eliyle ekranı kapatmaya çalışan erkek arkadaşının görüntülerini paylaşan kadın kahkahaya boğuldu.

Erkek arkadaşının arabasına binen kadın, radyo düğmesine basınca neye uğradığını şaşırdı

Erkek arkadaşıyla buluşan Shaye, arabaya bindikten bir süre sonra müzik açmak için ön konsoldaki tuşa dokundu. Ve ekranda çıkan görüntüleri görünce ne yapacağını şaşırdı. Erkek arkadaşı da bunu hiç beklemiyordu. Çünkü bir anda ekranda cinsel içerikli görüntüler belirdi. O anları kaydeden genç kadın, kahkahalar attı. Görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan kadının videosuna binlerce yorum geldi. 

Erkek arkadaşının arabasına binen kadın, radyo düğmesine basınca neye uğradığını şaşırdı - Resim : 1

TELEFONU ARABAYA BAĞLIYMIŞ 

Erkek arkadaşının cep telefonunun arabaya bağlı olması sebebiyle videonun açıldığı ortaya çıktı. Genç kadının çektiği videoda, erkek arkadaşı arabayı durdurdu ve bir eliyle aracın ekranını kapatmaya çalışırken diğer eliyle de telefondaki videoyu kapatmaya çalıştı. O anları kaydeden Shaye, erkek arkadaşının "lütfen, hayır" ikazlarını dikkat almadan kahkahalar atmaya devam etti. Genç kadının paylaşımına yorum yağdı. Bir kullanıcı, "Oh, nedir bu? Ne olduğunu bilmek istiyorum!" yazarken bir diğeri de "Bu inanılmaz" yorumunda bulundu. 

Erkek arkadaşının arabasına binen kadın, radyo düğmesine basınca neye uğradığını şaşırdı - Resim : 2

Erkek arkadaşının arabasına binen kadın, radyo düğmesine basınca neye uğradığını şaşırdı - Resim : 3