Erkekler bu kadını çok çekici buluyor ama yaptığı işi duyunca arkalarına bakmadan koşarak kaçıyorlar

İş hayatının flörtlerini mahvettiğini söyleyen güzel kadın, görüşmeye başladığı herkesin mesleğini öğrenince kendisinden resmen kaçtığını söylüyor. Timsah bakıcısı olan kadın, mesleğini çok sevdiğini, o vahşi hayvanlarla vakit geçirmekten keyif aldığını söylese de aşk hayatını etkilediği için kendini kötü hissediyor.

Erkekler bu kadını çok çekici buluyor ama yaptığı işi duyunca arkalarına bakmadan koşarak kaçıyorlar

Florida yerlisi olan Savannah Boan, bir sürüngen bakıcısı olarak çalışıyor ve işini de çok seviyor. Mesleğini icra ederken vahşi hayvanlarla aşk yaşayan kadın, ne yazık ki bu mutluluğuu özel hayatında bulamıyor. Boan, "İşim flört hayatımı öyle etkiliyor ki, çoğu insanın günlük olarak tarih öncesi canavarlarla çalışan bu kadar güçlü bir kadınla çıkmaktan korktuğuna inanıyorum. Belki benden korkuyorlardır? Belki birlikte çalıştığım hayvanlardan korkuyorlardır? Belki deli olduğumu düşünüyorlar? Pek emin değilim." diyor.

Erkekler bu kadını çok çekici buluyor ama yaptığı işi duyunca arkalarına bakmadan koşarak kaçıyorlar - Resim : 1

BENİM GİBİ OLMALI

Boan, hayatına girecek olan partnerin tıpkı kendisi gibi bir süper kahraman olması gerektiğini ancak aynı zamanda onun için orada birinin olduğundan da oldukça emin olduğunu söyledi. Bu arada Boan, ölümcül yaratıklarını sevmekten oldukça memnun olduğunu söyledi. Boan, "Yaptıklarım romantik ilgilerimi her zaman erteliyor, ama yine de timsahları daha çok seviyorum. En azından hayvanların niyetleri her zaman açık. İnsanlar, güdüler söz konusu olduğunda anlamaya çalışmak biraz daha zor" diye itiraf etti genç kadın. Boan, romantik bir partneri olmasa bile Orlando, Florida'daki Gatorland'daki işiyle meşgul olmayı başarmış durumda.

Erkekler bu kadını çok çekici buluyor ama yaptığı işi duyunca arkalarına bakmadan koşarak kaçıyorlar - Resim : 2

TUTKUSU GENÇ YAŞLARDA BAŞLADI

Boan, "Sabah erkenden işe gidiyorum ve kişisel bakımım altındaki tüm hayvanları kontrol ediyorum, besleme, yuvalama alanları kurma, genel bakım, dev timsahlar, tuzlu su timsahları, Amerikan timsahları ve Küba timsahları dahil tüm hayvanlar için zenginleştirme faaliyetleri" dedi, Boan. Boan'ın hayvanlarla ilgilenme tutkusu genç yaşta başladı. Boan, "Bir çekirgeye diz boyu geldiğimden beri böcekleri, yılanları, kertenkeleleri ve daha fazlasını kurtarıyorum" diye hatırlıyor. “Ailem, işimin kişiliğime uygun olduğunu düşünüyor.” Boan, hayalindeki işe girmeden önce California'da daha küçük hayvanlarla çalıştığını söyledi.

Erkekler bu kadını çok çekici buluyor ama yaptığı işi duyunca arkalarına bakmadan koşarak kaçıyorlar - Resim : 3

PEK ÇOK VAHŞİ HAYVAN İLE ÇALIŞTI

Timsah bakıcısı, "Gatorland'dan önce Güney Kaliforniya'daki bir Sürüngen Hayvanat Bahçesi'nde bazı küçük timsahlar, büyük pitonlar, monitör kertenkeleleri ve diğer çeşitli zehirli ve zehirsiz sürüngenlerle çalıştım. Yine de özünde bir Florida kızıyım ve her zaman Gatorland için çalışmak istemişimdir." dedi. 

Erkekler bu kadını çok çekici buluyor ama yaptığı işi duyunca arkalarına bakmadan koşarak kaçıyorlar - Resim : 4

HEDEFİME ULAŞTIM

Boan, bu hayalini 2016 yılında Gatorland'da çalışmaya başladığında gerçekleştirdi. Boan, “Her gün dünyanın timsah başkentinde modern zaman dinozorlarının yanında çalışarak kesinlikle bir yaşam hedefine ulaştım. Kocaman timsahları, dev tuzlu su timsahlarını, Nil timsahlarını, Orinoco timsahlarını ve daha fazlasını izliyorum." dedi.