Erkekler bunları diyorsa arkanıza bakmadan kaçın! En çok kullanılan 2 erkek yalanı

Kadın erkek ilişkilerinde güven en önemli konulardan biridir. Karşı tarafın size söylediği yalanların aslında ne anlama geldiğini biliyor muydunuz? İlişkiyi devam ettirmek ve ilişkinin kavgasız sürmesi için birçok yalan söylenebiliyor. Uzman psikolog, en çok kullanılan 2 erkek yalanını ve aslında ne demek istediğini paylaştı.

Erkekler bunları diyorsa arkanıza bakmadan kaçın! En çok kullanılan 2 erkek yalanı

Yalan söylendiğinde kendinizi ele veren gözleri kaçırma, el ve kolun nereye konulacağını bilememe gibi detaylar yalanı ortaya çıkarırdı. Fakat bu detaylar günümüzde doğrulunu tamamen kaybetmiş durumda. Uzman Psikolog Melih Özdoğan, en çok kullanılan 2 erkek yalanını açıkladı.

Erkekler bunları diyorsa arkanıza bakmadan kaçın! En çok kullanılan 2 erkek yalanı - Resim : 1

Ben herkese karşı böyleyim!

Kadın erkek ilişkileri üzerine tavsiyeler veren ünlü psikolog, erkeklerin söylediği 2 yalanı açıkladı. Eğer bir erkek, "Senlik hiç bir durum yok, ben herkese karşı böyleyim. Beni kabul edeceksen böyle kabul et. Sevgiyi değeri sana göre göstermiyor olabilirim, içimde yaşıyorum" diyorsa erkeğin demek istediği şey aslında bambaşkadır.

Psikolog Melih Özdoğan bu yalanın açıklamasını; "Bir erkek en çok kullanılan yalanlardan biri olan 'ben herkese karşı böyleyim' yalanını söylüyorsa erkekler bu cümledeki çoğu yanlışın farkındadır. Erkeklerin burda demek istediği beni böyle kabul et değil, bana boyun eğmek zorundasındır" şeklinde yaptı.

Erkekler bunları diyorsa arkanıza bakmadan kaçın! En çok kullanılan 2 erkek yalanı - Resim : 2

Seni sevmesem...

İkinci en çok kullanılan yalanı duyduğunuzda sinirden elleriniz titreyebilir. İkinci en çok kullanılan yalan ise, "Seni sevmesem seninle neden devam edeyim. Yeterli ilgiyi gösterdiğimi düşünüyorum. Sen çok fazla beklenti içerisindesin. Birbirimize biraz zaman tanıyalım" oldu.

Özdoğan bu ikinci yalanı ise şöyle açıkladı: "Sevgi kesinlikle sevgili olmakla evlenmekle değerlendirilemez, ölçülemez. Sevgi, tutarlı davranışlarla, uyumla ilgiyle sorumlulukla gösterilir."