Bomba aşk iddiası! Can Yaman'dan İtalya'nın en güzel kadını ile paylaşım

Erkenci Kuş ile ününe ün katan ve en son Bay Yanlış dizisinde izlediğimiz Can Yaman hakkında bomba bir aşk iddiası ortaya atıldı. Magazin dünyasını heyecanlandıran iddiaya göre Can Yaman büyük aşkı spor spikeri Diletta Leotta'yı çabuk unuttu.

Bomba aşk iddiası! Can Yaman'dan İtalya'nın en güzel kadını ile paylaşım

Yakışıklılığı ve açıklamaları ile magazin dünyasını sallayan Can Yaman'dan uzun süredir haber yoktu. Diletta Leotta ile ayrılan Can Yaman'ın aşk hayatı yeni iddia ile tekrardan gündem oldu.

Görünüre göre Can Yaman'ın yalnızlığı çok sürmedi. İtalyan sevgilisi Diletta Leotta'dan ayrılığı çok konuşulan Yaman'ın yeni bir aşka yelken açmış görünüyor.

Sessiz ayrılık sonrası yeni aşk mı?

Can Yaman ve sansasyonel bir şekilde aşk yaşadığı İtalyan sevgilisi Diletta Leotta, geçtiğimiz haftalarda sessiz sedasız ayrıldı. Bu gelişme sonrası Can Yaman'ın "Violet Like the Sea" projesindeki partneri Francesca Chillemi ile yakınlaştığı öne sürüldü. Can Yaman'ın bu aşk iddiasına ne yanıt vereceği şimdiden merak konusu oldu.

Can Yaman'ın dizi çekimleri devam ediyor

Simona Tanzini'nin Conosci l'estate? adlı romanından uyarlanan 'Violet Like the Sea' adlı dizi gerilim ve komedi unsurlarını bir arada barındırıyor. Dizinin çekimleri başladı ve Can Yaman ilk çekim gününden kareyi Instagram hesabından takipçileriyle de paylaştı.

 İtalya'nın en güzel kadınlarından Chillemi ile kara paylaştı

İtalya'nın en güzel kadınlarından biri olarak tanımlanan ve Can Yaman'ın başrolü paylaştığı Chillemi'nin de yer aldığı fotoğraf Can Yaman hayranları tarafından kısa sürede binlerce beğeni aldı. Kaynak: Medyaradar