Ermenistanlaşmayalım!

Artık canına tak eden Azerbaycan ise kararlı bir şekilde hareke geçti, Ermenistan’a dersini vermeye başladı. Azerbaycan o kadar haklıydı ki, Ermenistan’ın ağa babaları bile sus pus kaldı.

Bu arada Türkiye’de de güzel ve çirkin aynı anda yaşanmaya başladı. Biri hariç Meclis’teki bütün partiler Azerbaycan’a destek için ortak bildiriye imza attı. Cumhurbaşkanı Erdoğan bu partilere tek tek teşekkür etti. HDP ise o kirli yüzünü yine gösterdi. Teröre ve terör devletlerine verdiği desteği tescillemiş oldu.

Ermenistan’ın imza attığı aymazlığa karşı millet olarak da Azerbaycanlı kardeşlerimizin yanında durduk. Açıklamalar yaptık, destek verdik. Ancak çok geniş kapsamlı olmasa da aramızda saçmalayanlar oldu. Sayıları hiç de az olmayan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı Ermeni dostlarımıza karşı hiç de şık olmayan davranışlarda bulunanlar oldu.

Şimdi soruyorum!

Bu şekilde davrananların, haksız bir şekilde Azerbaycan topraklarına ve insanlarına saldıran Ermenistan’dan ne farkı kaldı? Ermenistan vicdansızsa, Ermeni vatandaşlarımıza yönelik çirkinleşen Türk vatandaşlarının yaptıkları vicdansızlık değil mi?

Sonuna ve dibine kadar haklı olduğumuz bir konuda, elalemin eline koz verecek bu davranışlara ne gerek var?

Son söz olarak, haklı davamıza rağmen böyle davranarak ağız dolusu lanetlediğimiz Ermenistanlaşmayalım diyorum!

**************************************

Virüsgiller

Öyle bir yıl yaşıyoruz ki, Allah bir daha göstermesin demekten başka bir şey gelmiyor elden. Ancak, bu konuda da doğru dürüst bir sınav vermiyoruz. Maske, mesafe, hijyen haykırışlarına rağmen bildiğini okuyanlar, virüse yol veriyor. Bana bir şey olmazından tutun da ben virüse inanmıyorum diyene kadar, ne ararsan biz de var.

Sonuç olarak pandeminin ikinci fazına bir türlü geçemiyoruz.

Virüsle mücadele bu durumdayken, içine virüs kaçanlar da boş durmuyor!

Neymiş rakamlar saklanıyormuş, ölü sayısı söylenenden daha çokmuş…

İnanın bununla neyi amaçlıyorlar, bir yere koyamıyorum…

Böyle bir tartışma yaratarak nereye varmak istiyorsunuz, kime hizmet ediyorsunuz bilmiyorum. Ancak şuna eminim bu ülkeye hizmet etmiyorsunuz…