Erol Köse'den eski sevgilisi Gülşen'le ilgili bomba itiraf!

Erol Köse, sosyal medya hesabından eski sevgilisi Gülşen'i hedef alarak "Şarkısı patlamayan sahnede soyunuyor. Büyük tehlike" diyerek tepki göstermişti. Köse'den yıllar sonra çok konuşulacak bir itiraf geldi.

Erol Köse'den eski sevgilisi Gülşen'le ilgili bomba itiraf!

Erol Köse, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabındaneski sevgilisi Gülşen'in sahne kıyafetlerine atıfta bulunarak "Şarkısı patlamayan sahnede soyunuyor. Büyük tehlike" diyerek tepki göstermişti. 

YouTube'da yayınlanan Bize Kaldı programına katılan Erol Köse'den çok konuşulacak itiraflar geldi. Gülşen'in 'Of Of' albümünün prodüktörü olan Erol Köse, Of Of şarkısının hikayesini anlattı.

İşte Erol Köse’nin ağzından Of Of şarkısının hikayesi;

"Gülşen’in Of Of albümünde A1 dediğimiz şarkı yok. Gülşen bana ‘Ekonomik olarak bitmiş durumdayım albümü çıkarmam lazım' dedi. Bütün Unkapanı’nını gezdi, kimse çıkarmadı albümü. Bir gün Nazan Öncel beni çağırdı.

İbrahim Tatlıses’e ‘Of Of’ diye şarkı yapmış ama arabesk düşünmüş. Ben bunu Gülşen’e okutalım dedim. Nazan Öncel ‘Gülşen mi kalmış? Bunu İbrahim’e yaptım ben’ dedi. Ben de prodüktör kurnazlığıyla İbrahim Tatlıses’in en sinirli anında dinlettim şarkıyı.

‘Bu ne ya? Böyle şarkı mı olur?’ dedi. Ben de Nazan Öncel’e gittim ‘Sizin şarkınızı küçümsedi’ dedim. O zaman Gülşen’e okut şarkıyı dedi. Of Of patlayınca İbrahim Bey geldi, ‘Bana bunu dinletmedin siz değiştirmişsiniz bu şarkıyı’ dedi.