Ersan Şen’den tv100 ekranlarında dikkat çeken İmamoğlu ve Yavaş eleştirisi! “Bunlar kamu görevlisi, siyasetçi değil”

tv100 ekranlarında yayınlanan Erdoğan Aktaş ile Eşit Ağırlık programında açıklamalarda bulunan Ersan Şen, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’ı eleştirdi. Şen, “Baktığınız zaman bunlar kamu görevlisi, siyasetçi değil. İstifa etmediler” ifadelerini kullandı.

tv100.com yazarları Fuat Uğur ve Hacı Yakışıklı, tv100 Ankara temsilcisi Deniz Gürel, gazeteci Özlem Gürses ve Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kaya; Erdoğan Aktaş ile Eşit Ağırlık programına konuk olarak gündemi değerlendirdi. Eşit Ağırlık programında hukukçu Ersan Şen’in açıklamaları dikkat çekti.

Ersan Şen programda, cumhurbaşkanı yardımcısı olmak için seçimlere giren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Başkanı Mansur Yavaş’ı eleştirdi.

“BUNLAR KAMU GÖREVLİSİ, SİYASETÇİ DEĞİL”

Şen, “Cumhurbaşkanı Yardımcılığı diye bir sıfat var, seçimle mi geliyor? Hayır, gelmiyor. Şu anda İmamoğlu ve Yavaş sahada nasıl propaganda yapıyor? İzin mi aldılar? Baktığınız zaman bunlar kamu görevlisi, siyasetçi değil. İstifa etmediler” ifadelerini kullandı.