Ayrılık sinyalleri mi? Ceyhun Kazancı'dan Ersin Destanoğlu açıklaması

Beşiktaş'ta genç kaleci Ersin Destanoğlu son 2 maçtır kadroda yer almıyordu. İddialara göre sözleşme uzatmadığı için bu kararın verildi. Genç file bekçisi hakkında sportif direktör Ceyhun Kazancı'dan açıklama geldi. Detaylar haberimizde...

Ayrılık sinyalleri mi? Ceyhun Kazancı'dan Ersin Destanoğlu açıklaması

Beşiktaş'ta 2020-21 sezonunda 3 kupa kaldıran Ersin Destanoğlu sezona as kaleci olarak başladı. Ancak son iki maçtır kaleyi Emre Bilgin'e kaptırdı. Genç eldivenle ilgili gerçek ortaya çıktı. Sportif Direktör Ceyhun Kazancı konuyla ilgili flaş açıklama yaptı.

Ayrılık sinyalleri mi? Ceyhun Kazancı'dan Ersin Destanoğlu açıklaması - Resim : 1

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın'ın döneminde kaledeki başarılı performansıyla dikkat çeken ve 3 kupa kazanan Ersin Destanoğlu, 2022-23 sezonuna as kaleci olarak başladı. Ancak teknik direktör Valerien Ismael, Ankaragücü maçında sürpriz kararla Ersin'i yedek kulübesine çekip kaleyi Emre Bilgin'e teslim etti.

Ayrılık sinyalleri mi? Ceyhun Kazancı'dan Ersin Destanoğlu açıklaması - Resim : 2

Beşiktaş cephesinden ilk açıklama

Fransız teknik adam, Ankaragücü karşılaşmasının ardından Ersin'in yerine Emre Bilgin'i oynatmasıyla ilgili olarak özel bir sebeb olmadığını dile getirdi.

Ayrılık sinyalleri mi? Ceyhun Kazancı'dan Ersin Destanoğlu açıklaması - Resim : 3

Kazancı açıklamasınıa söyle devam etti; "İki çok iyi genç kaleciye sahibiz. İkisi de aynı kalitede. Emre çok iyi bir kamp geçirdi. Bu forma rekabetini diri tutmak istedik. Beşiktaş'ın her futbolcusunun hazır olması gerekiyor."

Yıllık 400-500 bin Euro civarında teklif

Süper Lig'in 6. haftasında Pazartesi günü oynanan ve Beşiktaş'ın 1-0 kaybettiği Medipol Başakşehir sınavında da kaleyi Emre korudu. Bu sürpriz kararın ardından siyah beyazlılar ile genç isim arasında sözleşme krizi yaşandığı ileri sürüldü.

Ayrılık sinyalleri mi? Ceyhun Kazancı'dan Ersin Destanoğlu açıklaması - Resim : 4

Rıdvan Yılmaz ve Emirhan İlkhan gibi Beşiktaş’a para kazandırarak Avrupa’ya açılmak isteyen ancak bu hedefine ulaşamayan 21 yaşındaki eldivenin sezon sonu bitecek mukavelesini uzatmaya bu aşamaya yanaşmadığı iddia edildi. Siyah-beyazlıların, Ersin’e senelik 400- 500 bin euro civarında bir teklifte bulundu. Ancak milli kalecinin bu rakamı takımın genel ortlamasına göre çok düşük bulduğu savunuldu.

Ceyhun Kazancı'dan açıklama geldi

Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, Ersin Destanoğlu ile ilgili iddialara son noktayı koydu. Fanatik Gazetesi'ne konuşan Kazancı, “Ersin konusunda yapılan spekülasyonlar gerçeği yansıtmıyor. Sözleşme uzatmama gibi bir durumu zaten yok. Hocamız; Emre, geriden iyi oyun kuruyor duye son iki maç tercih etti. Her oyuncuda olduğu gibi hocanın maç maç tercihleri. Ersin ile konuşup görüşüyoruz. Genç, çok beğendiğimiz değer verdiğimiz kalecimiz. Bunlar karşılıklı. Sorun çıkacağını sanmıyorum. Yakında sözleşme uzatmış oluruz“ dedi.

Ayrılık sinyalleri mi? Ceyhun Kazancı'dan Ersin Destanoğlu açıklaması - Resim : 5

Menajeri konuştu: Ersine teklifler var

Genç file bekçisinin menajeri Serkan Erok da Kazancı ile örtüşen açıklamada bulundu.

Fanatik'e konuşan Erok, “Ben de Beşiktaş altyapısından çıkıp futbol oynayan biriyim. Bizim için Beşiktaş’ın menfaatleri her şeyden önde gelir. Ersin’e şampiyon olduğumuzda ve bu sene de yurt dışından teklifler geldi. Elbette kendisi yurt dışında oynamak istiyor. Bu herkesin hayali. Ancak giderken Beşiktaş’a kazandırmak şartı ile. Bugün bir takım Ersin’e 10 milyon yıllık ücret verip, ‘İmza atma, Ocak’ta bedelsiz imza atma hakkın var’ dense asla bunu yapmaz. Beşiktaş’ın çocuğu. Buralara kulüp sayesinde geldi. Daha 21 yaşında. Hedeflerine elbet ulaşır. Tek istediğimiz hakkının verilmesi. Beşiktaş Kulübü ile görüşmelerimiz oluyor karşılıklı istek var. Yedek kalması ile alakalı sorun söz konusu değil. Zira ortada anlaşmazlık yok” sözlerini sarf etti.