Ertuğrul Özkök Karadeniz gezisini anlattı!

Tv100'de ekranlara gelen Cengiz ile Ahtapot programında Ertuğrul Özkök, geçtiğimiz hafta Karadeniz turuna çıkan Ekrem İmamoğlu'nun seyahatinde neler yaşandığını ilk kez anlattı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiği Karadeniz turu gündemdeki yerini korumaya devam ediyor.

İmamoğlu'nun seyahatinde yer alan gazetecilerden olan Ertuğrul Özkök, gezide yaşananları ilk kez tv100 ekranlarında Cengiz Semercioğlu ile birlikte hazırladıkları Cengiz ile Ahtapot programında anlattı.

"Ben izlenim yazdım"

"Türkiye'nin 50 yıllık geleneğidir. Özal dönemiyle başlayan... Muhabirler davet edilir, köşe yazarları davet edilir. Köşe yazarlarıyla sonrasında bir sohbet yapılır. Bu Türk siyasetidir. Ben herhalde 10 başbakanın, 2-3 Cumhurbaşkanının uçağında bunları yaşadım. Fakat bana sorarsan bunlar da bana gerekli şeyler gibi görünmüyor. Köşe yazarlığı denilen ve televizyonda köşe konuşmacılığı denilen şeyler bitti. Böyle bir şey yok artık. Biz haber yazmıyoruz, ben izlenim yazdım. Bu fotoğrafta garipsenecek bir durum yok. Türkiye'nin bütün başbakanlarının böyle fotoğrafı var. Tayyip Erdoğan'ın da var. Hatta bizim ki daha güzel daha renkli..." dedi.

"Ben de kin yok, kim hafızam yok"

Bana, 'Her devrin adamı' diyorlar diyen Özkök, "Hayır ben her devrin gazetecisiyim kardeşim. Her devirde, her siyasetçiyle, har sanat aktörüyle, her sporcuyla, her siyasetçiyle konuşmak istiyorum." ifadelerini kullandı.