Erzurum, Kars ve Ardahan için çarşamba günü uyarısı. Aşırı kuvvetli geliyor dikkat

Erzurum, Kars ve Ardahan'a çarşamba günü için önemli bir uyarı geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre çarşamba günü Erzurum, Kars ve Ardahan'ın çevresine kuvvetli karla karışık yağmur ve kar beklentisi mevcut.

Erzurum, Kars ve Ardahan için çarşamba günü uyarısı. Aşırı kuvvetli geliyor dikkat

Erzurum, Kars ve Ardahan'ın çevre illerini ilgilendiren önemli bir uyarı geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan resmi açıklamaya göre Erzurum, Kars ve Ardahan'da çarşamba günü kuvvetli karla karışık yağmur ve kar beklentisi mevcut. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, yarın beklenen yağışların Ardahan ve Kars çevrelerinde kuvvetli karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor.

GECE VE SABAH SAATLERİNDE ETKİLİ OLMASI BEKLENİYOR

Erzurum çevrelerinde yağmur ve sağanak şeklinde başlayacak kuvvetli yağışların zamanla gece ve sabah saatlerinde karla karışık yağmur ve kar, yüksek ve dağlık kesimlerinde yer yer yoğun kar yağışı şeklinde olması öngörülüyor.

Sel, su baskını, ulaşımda aksamalar, kar yağışı alması beklenen yüksek ve dağlık kesimlerde don olayı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

 

Erzurum, Kars ve Ardahan için çarşamba günü uyarısı. Aşırı kuvvetli geliyor dikkat - Resim : 1