Erzurum'da etkili olan kar yağışı yaşamı adeta felç etti

Soğuyan havalarla beraber kar yağışı yaşanan Erzurum adeta beyaz örtü altında kayboldu. Geceden beri devam eden kar yağışı hala etkili olmaya devam ediyor. Hava sıcaklığının eksi derecelere düştüğü bölgede günlük yaşam olumsuz etkileniyor.

Erzurum'da etkili olan kar yağışı yaşamı adeta felç etti

Erzurum'da dün geceden itibaren etkili olan kar yağışı adeta tüm şehri felç etti. İl genelinde kendisini gösteren kar yağışı ve soğuk hava vatandaşları zorluyor. 

YOĞUN KAR YAĞIŞI YAŞAMI ZORLAŞTIRIYOR

Şehir merkezi ve ilçelerde etkisini artırarak devam eden yoğun kar yağışı başta yollar olmak üzere yaşamı zorlaştırmaya başladı. Karayolları ve belediye ekipleri dün gece başladıkları karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Erzurum’un Tekman ilçesinde kar yağışı yüzünden okullar bir gün tatil edildi. Erzurum’u diğer illere bağlayan yüksek kesimlerde ve geçitlerde yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle zaman zaman ulaşımda aksama yaşanıyor.

 

Erzurum'da etkili olan kar yağışı yaşamı adeta felç etti - Resim : 1

KAR VE TİPİ YÜZÜNDEN 251 MAHALLEYE ULAŞIM SAĞLANAMIYOR

Erzurum'da kar ve tipi nedeniyle kırsaldaki 251 mahalle yolunda ulaşım sağlanamıyor. Şehir merkezinde de kışa hazırlıksız yakalanan araç sürücüleri kazalara davetiye çıkardı.

 

Erzurum'da etkili olan kar yağışı yaşamı adeta felç etti - Resim : 2