Erzurum'da nehir kenarında kara karganın yaptığı hareket görenlerin yüreğini ısıttı. Hayvanlarda bile vicdan var

Erzurum'a bağlı Oltu ilçesinde bulunan Oltu Çayı'nda kaydedilen görüntüler, izleyenleri duygulandırdı. Yaralı halde çaya düşen güvercini gören bir karga, geldi ve güvercini sudan kurtarmak için dakikalarca çabaladı. Çabaları yetersiz kalan, karga sonunda pes etti. Güvercin ise suya kapılarak can verdi. Güvercini kurtaramasa bile karganın bu vicdanlı hareketi yürekleri burktu.

Erzurum'da nehir kenarında kara karganın yaptığı hareket görenlerin yüreğini ısıttı. Hayvanlarda bile vicdan var

Erzurum'a bağlı Oltu ilçesinde bulunan Oltu Çayı'nda kaydedilen görüntüler, izleyenlere duygusal anlar yaşattı. Vicdanlı karga, zavallı yaralı güvercini kurtarmak için dakikalarca çabaladı ancak kurtaramadı.

"YARALI GÜVERCİNİ KURTARMAYA ÇALIŞTILAR" 

O anlar, vatandaşların cep telefonu kameralarına yansıdı. Oltulu vatandaş Beycan Onat, "Yaralı güvercin Oltu Nehri'ne düşmüştü. Kargaların yaralı güvercinin başında olduğunu gördüm. Kargaların yaralı güvercini kurtarmaya çalıştılar. Ancak suda sürüklenen güvercin akıntıya kapılarak boğuldu" diye konuştu.

Erzurum'da nehir kenarında kara karganın yaptığı hareket görenlerin yüreğini ısıttı. Hayvanlarda bile vicdan var - Resim : 1