Esenler'de zincirleme kaza! 5 araç birbirine girdi: Trafik durma noktasına geldi

İstanbul Esenler'de TEM Otoyolu'nda kontrolünü kaybeden hafif ticari araç sürücüsü, önce emniyet şeridindeki kamyona ardından 3 araca daha çarparak durabildi. Meydana gelen kazada, uzun araç kuyrukları oluşurken, trafik durma noktasına geldi.

Esenler'de zincirleme kaza! 5 araç birbirine girdi: Trafik durma noktasına geldi

İstanbul Esenler'de zincirleme kaza yaşandı. Kazada, 5 araç birbirine girdi. 

Kaza, TEM Otoyolu Ankara istikametinde Tekstil kent mevkiinde saat 11.00 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, 34 US 2329 plakalı kamyonet şoförü yollarında arıza yapan aracını emniyet şeridinde durdurdu.

KONTROLÜNÜ KAYBETTİ, ARAÇLARA ÇARPARAK DURABİLDİ!

Sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği 34 PZC 70 plakalı hafif ticari araç önce emniyet şeridindeki kamyona ardından 3 araca daha çarparak durabildi. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Kaza nedeniyle otoyolda 2 şerit trafiğe kapatılınca, uzun araç kuyrukları oluştu. Kazaya müdahale eden araçlardan birinde bulunan bir kadına ise ambulansa müdahale edildi. Kadının sağlıkta iyi olduğu öğrenildi. Kazaya müdahale eden araçlar olayı yerine gelen çekiciler yardımı ile olayın kaldırılmasından sonra kapalı olan şeritler trafiğe açıldı.

"YARALI YOK"

Kazaya karışan araç sürücüsü Ramazan Arabacı'' Şu araç arızası yapınca emniyet şeridinde durmuş. Arkadan gelen araç emniyet şeridindeki araca vurduktan sonra sol taraftan doğru kayıyor. Çekiciye vuruyor çekicide diğer araçlara vuruyor. Yaralı yok." diye konuştu.