Esenyurt’ta dehşet anları! Kameralara böyle yansıdı

İstanbul’un Esenyurt ilçesindeki Balıkyolu Mahallesi’de silahlı çatışma çıktı. Söz konusu olayın ardından yapılan incelemelerde 17 adet boş kovan, 1 adet fişek ve 7 araçta fişek izleri olduğu belirlendi. Ekipler, olayla ilgili inceleme başlattı.

Söz konusu olay, Esenyurt’un Balıkyolu ilçesinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, G.Y. ve R.K. isimli şahıslar arasında bilinmeyen bir sebeple kavga çıktı.

İnceleme sonucunda; kimlik bilgileri tespit edilen G.Y. ve R.K. isimli şahıslar arasında bilinmeyen bir sebeple kavga çıktığı, karşılıklı olarak ateş ettikleri ve çıkan kavga sonucunda iki şahısla birlikte ayrıca orda bulunan E.Ü. isimli şahsın da yaralandığı anlaşılmış, şahısların hastaneye intikali sağlandı.

Söz konusu olayın ardından yapılan incelemelerde 17 adet boş kovan, 1 adet fişek ve 7 araçta fişek izleri olduğu belirlendi.

Hastanelerde yapılan kontrolde; şüpheli şahıslar ve E.Ü. isimli şahsın hayati tehlikesi olmadığı belirtilirken; G.Y. isimli şahısla yapılan görüşmede, husumetlisi olduğunu düşündüğü bir şahsın olayı gerçekleştirmiş olabileceğini ifade etti.

Şahıslara yönelik yapılan sorgulamada; her iki şahsın da toplam 19 adet çeşitli suçlardan kayıtları olduğu ayrıca R.K. isimli şahsın 2 ayrı dosyadan aranma kaydı olduğu tespit edilirken konuyla ilgili tahkikat işlemleriyse devam ediyor.