Eser ve Berfu Yenenler çifti ikinci çocuklarına kavuştu!

Eser ve Berfu Yenenler çiftinin ikinci bebekleri dünyaya geldi. İşte detaylar...

Eser ve Berfu Yenenler çifti ikinci çocuklarına kavuştu!

Oyuncu Eser Yenenler ile eşi Berfu Yenenler çifti ikinci bebeklerini kucaklarına aldı. Çift, bebeklerine Mete adını verdi.

Hastaneden yapılan açıklamada, “Berfu ile Eser Yenenler çiftinin bebekleri 53 santim, 3.715 gram olarak dünyaya geldi. Bebeğin ve annenin sağlık durumları gayet iyi. Kendilerine sağlıklı ve uzun bir ömür diliyoruz” ifadeleri kullanıldı. 

Berfu Yenenler'in doğumu, saat 13.12’de, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Prof. Dr. Mete Güngör tarafından gerçekleştirildi.

Eser ve Berfu Yenenler çifti ikinci çocuklarına kavuştu! - Resim : 2

İşte Mete isminin anlamı

Türkçe dil kökenine sahip Mete ismi, Büyük Hun İmparatoru ile ilişkilendirilmektedir. Bunun yanı sıra ismin kelime manası ise “topraktan yapılmış ibrik” anlamı taşımaktadır. Mete’nin kelime anlamı dışında, çocuğun karakteri üzerine olan etkisi de oldukça merak edilmektedir. Mete ismine sahip insanlar, durgun bir yaşam tarzından hoşlanmazlar ve sürekli yer değiştirmek isterler. Bu kişilerin özgürlükçü düşünce tarzları işlerine de yansımaktadır. Bu nedenle kendi işlerini kurma ve patronluk yapma eğilimi taşırlar. Mete ismine sahip insanların kendi ayakları üzerinde durma isteği oldukça baskındır. Bu sebeple de erken yaşta kendi başlarına yaşamak isteyebilirler.