Eşi Nihan Ünsal’ın ihanetine uğrayan Burak Sergen'den flaş hamle! Her şeyi tek kalemde sildi!

Eşi Nihan Ünsal’ın kendisini İzmirli bir iş insanıyla aldattığını öğrenen Cansu Dere, Melis Sezen ve Caner Cindoruk'un yer aldığı Sadakatsiz dizisinin yıldızı Burak Sergen'den flaş bir hamle geldi. İşte detaylar...

Eşi Nihan Ünsal’ın ihanetine uğrayan Burak Sergen'den flaş hamle! Her şeyi tek kalemde sildi!

Sadakatsiz dizisinde Haluk karakterine hayat veren usta oyuncu Burak Sergen, koronavirüsten sonra şimdi de ihanet haberiyle sarsıldı.

Rol aldığı Sadakatsiz dizisine tedavi gördüğü hastaneden görüntülü aramayla katılan Burak Sergen, 24 Mayıs’ta taburcu olmuştu. Sergen’in taburcu olduktan sonra yaptığı ilk iş, 2019’dan beri birlikte olduğu nişanlısı Nihan Ünsal’la evlenmek oldu.

Kendisinden 28 yaş küçük Nihan Ünsal’la aile arasında gerçekleşen nikah töreni 4 Haziran 2021’de Sergen’in evinde gerçekleşmişti.

Çok mutlu olduğunu dile getiren Burak Sergen, "Birlikte sonuna kadar gideceğim insanı buldum. Bu hastalığı atlattığım an Nihan'ın hemen soyadımı taşıması için gereken protokolü gerçekleştirdik" demişti.

Eşi Nihan Ünsal’ın ihanetine uğrayan Burak Sergen'den flaş hamle! Her şeyi tek kalemde sildi! - Resim : 2

Ancak Burak Sergen evliliğinde sonuna kadar gidemediği gibi 4 ay gibi kısa süre sonrasında ihanetle sarsıldı. 60 yaşında olan Burak Sergen, 32 yaşındaki eşi Nihan Ünsal’ın kendisini aldattığını öğrendi.

Eşi Nihan Ünsal’ın ilişkisini belgeletti

İlk eşi Işıl Sergen’den 2018 yılında boşanan ve o dönem 15 milyon tazminat ödeyen Burak Sergen, Nihan Ünsal’la evliliğinde ise ihanet haberiyle sarsıldı. Eşinden bir süredir şüphelenen Burak Sergen, eşi Nihan Ünsal’ın ilişkisini belgeletti. Nihan Ünsal, İzmirli bir iş insanıyla aynı eve girerken görüntülendi.

Boşanmak için harekete geçti

Bu haberin ortaya çıkması ve ilişkinin fotoğraflarla kanıtlanması üzerine Burak Sergen boşanmak için hemen harekete geçti. 

Sergen’in boşanma işlemlerine başlaması için avukatına talimat verdiği, fotoğrafların dava dosyasına eklenmesini istediği bilgisine ulaştı.

Tek kalemde sildi

Tüm gelişmelerin ardından Sergen, sosyal medya hesabı Instagram'dan eşiyle birlikte paylaştığı fotoğraflarını sildi.

Eşi Nihan Ünsal ise Instagram hesabını kapattı.