Eşi tarafından dövüldüğü iddia edilen Ebru Şallı: Döver de severdeyi...

Ebru Şallı 3 yıldır evli olduğu iş insanı Uğur Akkuş tarafından darp mı edildi? 45 yaşındaki ünlü manken olay yaratan iddiaya ne yanıt verdi?

Ünlü manken Ebru Şallı ile 3 yıldır evli olduğu iş insanı Uğur Akkuş hakkındaki iddia magazin gündemine bomba gibi düştü. Geçen hafta Uğur Akkuş’un Ebru Şallı’yı Emirgan’da aracının içinde darp ettiği öne sürüldü. Bir vatandaşın Akkuş’un aracını durdurup Ebru Şallı’yı kurtardığı ancak ünlü mankenin 3 yıldır evli olduğu Akkuş’tan şikayetçi olmayı reddettiği ifade edildi. Ebru Şallı ise çıkan bu haberi jet hızıyla yalanladı ve peş peşe şu açıklamaları yaptı:

“Bu kadarı ayıp artık… yapmayın lütfen… habercilik bu kadar basite mi indi? Gerçek olmayan haberleri kopyala yapıştır… neden kafanıza göre haber yapıyorsunuz? Neden yaptığımız nice güzel işler var onları haber yapmıyorsunuz? Hiçbir erkek, kadına, çocuğa, hayvana şiddet uygulayamaz. Böyle bir hakkı yoktur. Asla kabul edilir bir tarafı olamaz. Ben döver de severdeyi diye asla kabul etmem. Babamdan bunu gördüm. Ben de erkek çocuklarıma bunu öğrettim. Basında maalesef çıkan haberin aslı olmamakla birlikte bi de döver de sever de eklenmiş ağzımdan… ne ayıp bir başlık. Bunu asla kabul etmem…”

Ebru Şallı’nın şideete uğradığı iddiasını yalanladığı paylaşımını eşi Uğur Akkuş’un da şirketine ait resmi hesaptan yayınlaması dikkat çekti. Bu şok iddianın hemen ardından ünlü manken geçen cuma Nişantaşı’nda bir kafe çıkışı görüntülendi. Şallı muhabirlerin konuyla ilgili soru sormasını beklemeden açıklama yapmaya başladı. Öte yandan Ebru Şallı geçen hafta hakkında yapılan “VIP baskı” başlıklı haberi de yalanladı. Piyasaya yüklü miktarda borcu olan Uğur Akkuş’un bu imajını düzeltmek için eşi Ebru Şallı’dan sürekli lüks paylaşımlar yapması için baskı yaptığı iddia edilmişti. Sık sık Amerika’ya giden ünlü manken kadınların mutlaka çalışması gerektiğini vurguladı. Şallı boyunu geçen oğlu Beren Tan’ı Barselona’ya yolcu ettiğini söyledi. Ebru Şallı 9 yaşında kanser yüzünden kaybettiği oğlu Pars’ın anısına yemek kitabı çıkaracağını açıkladı. Şallı, muhabirlerin konuyu tekrar şiddet konusuna getirmesi üzerine ise çarpıcı açıklamalar yaptı. 45 yaşındaki ünlü manken Amerika’da vücut yaşına baktırdığını da belirtti ve “Giderek gençleşiyorum” dedi.