Eşi Zeynep Demirel ile boşanacağı söylenmişti. Fenerbahçe'nin eski yıldızı Volkan'dan flaş açıklama

Magazin camiasının örnek çiftlerinden biri olarak gösterilen Volkan Demirel ve Zeynep Sever Demirel çiftinden hayranlarını şok eden bir haber gelmişti. Eşi Zeynep Demirel ile boşanacağına dair çıkan haberler sonrasında Volkan Demirel açıklama yaptı. “Bazen tartışıyoruz, anlaşamıyoruz ama boşanma yok” diyen Demirel, çıkan haberlerin doğru olmadığını söyledi.

Eşi Zeynep Demirel ile boşanacağı söylenmişti. Fenerbahçe'nin eski yıldızı Volkan'dan flaş açıklama

2009 Miss Belçika Güzellik Yarışmasında birinci olan Zeynep Sever Demirel, 2010 yılında Atakaş Hatayspor'un eski teknik direktörü Volkan Demirel ile hayatlarını birleştirdi. 14 yıldan bu yana evli olan çift hakkında ortaya atılan son iddia ise magazin gündemine bomba gibi düştü. 

Eşi Zeynep Demirel ile boşanacağı söylenmişti. Fenerbahçe'nin eski yıldızı Volkan'dan flaş açıklama - Resim : 1

Yade ve Yeda ismini verdikleri iki kızı bulunan çiftin boşanacakları iddia edildi. 

BOŞANACAKLARI İDDİA EDİLDİ 

Sabah'ta yer alan habere göre; Çift, Hatay depremi öncesi boşanma kararı aldı ancak felaket nedeniyle bir süre beklemek zorunda kaldı. Bir süredir evliliğinde kara bulutlar dolaştığı iddia edilen Zeynep Sever Demirel'in, boşanma işlemlerinin başlatılması için harekete geçtiği öne sürülmüştü. 

Eşi Zeynep Demirel ile boşanacağı söylenmişti. Fenerbahçe'nin eski yıldızı Volkan'dan flaş açıklama - Resim : 2

VOLKAN DEMİREL'DEN FLAŞ AÇIKLAMA 

Çıkan boşanma haberlerinin ardından Volkan Demirel, sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Demirel, "Bazen (çoğu evlilikte olduğu gibi) tartışıyoruz, anlaşamıyoruz. Fakat boşanma davası açtığımız yönündeki haberler doğru değil. Şu an karşılıklı sabah kahvemizi içiyoruz" diyerek çıkan haberleri yalanladı. 

Eşi Zeynep Demirel ile boşanacağı söylenmişti. Fenerbahçe'nin eski yıldızı Volkan'dan flaş açıklama - Resim : 3