Eşinden şiddet gördüğü iddia edilmişti! Ebru Şallı'ya milyonluk araba

Ünlü model Ebru Şallı'nın geçtiğimiz günlerde trafiğin ortasında eşinden şiddet gördüğü iddia edilmişti. İddiaları reddeden Şallı'ya eşi, milyonluk araba hediye etti.

Eşinden şiddet gördüğü iddia edilmişti! Ebru Şallı'ya milyonluk araba

Geçtiğimiz haftalarda trafikte eşinden şiddet gördüğü iddia edilen Ebru Şallı, iddiaları kesin bir dille reddetti. Olayla ilgili olarak görgü tanığı canlı yayına bağlanmıştı. Şallı tanığın sözlerini de kabul etmemişti. Ünlü modele eşi Uğur Akkuş milyonluk araba hediye etti. 

"Darp olayı olmadı"

Önceki akşam eşi Uğur Akkuş’la Bebek Otel’de Yemek yiyen Ebru Şallı, bir ara dışarı çıkıp eczaneye gitti. O sırada muhabirlerle sohbet eden Şallı, eşinden trafikte, araç içinde şiddet gördüğü iddiası sorulunca “Bu konuyla ilgili açıklamamı yaptım. Darp olayı olmadı. Eşimle hiçbir zaman küsmedim. Moral bozmayacak şeyler soracaksanız, konuşmaya devam edelim” dedi.

Eşinden şiddet gördüğü iddia edilmişti! Ebru Şallı'ya milyonluk araba - Resim : 1

11 milyon TL'lik araba

 Ebru Şallı ve Uğur Akkuş çıkışta 11 milyon lira değerindeki Bentley Continental’a bindi. Aracı eşi için alan Akkuş, “Ebru Hanım’a barışma hediyesi olarak mı aldınız?” sorusuna “Biz hiç küsmedik ki, barışalım. Ben eşime hediye almak için sebep aramam” yanıtını verdi.

Eşinden şiddet gördüğü iddia edilmişti! Ebru Şallı'ya milyonluk araba - Resim : 2