Eşini aldatma iddialarıyla gündeme gelmişti! Kadir Doğulu eşi Neslihan Atagül'ü doğum gününde öpmeye doyamadı

Kadir Doğulu'nun zaman zaman eşini aldattığı iddiaları ve görüntüleri magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Görüntülerin ardından gözler eşi Neslihan Atagül'e çevrilmiş, fakat Atagül tüm iddialara kulağını tıkamıştı. Son olayın ardından 1 yıl geçti ve Neslihan Atagül eşi Kadir Doğulu ile aşk pozlarına yenilerini ekledi. Neslihan Atagül 42 yaşına giren eşi Kadir Doğulu'nun doğum gününü "Sen gel yavrum şöyle" notunu düştüğü romantik kareler ile kutladı.

Eşini aldatma iddialarıyla gündeme gelmişti! Kadir Doğulu eşi Neslihan Atagül'ü doğum gününde öpmeye doyamadı

Bir süre önce Kadir Doğulu'nun İzmir'de farklı kadınlarla sarmaş dolaş görüntüleri ortaya çıkmış, magazin kulisleri ardı ardına gelen iddialarla sarsılmıştı. Kadir Doğulu, 'ihanet' ve 'imam nikahı' iddialarını kesin bir dille yalanlamış, ''Kadıncağızın müşkülünü dinledim'' açıklamasını yapmıştı. Görüntülere ve söylenenlere adeta kulak tıkayan Neslihan Atagül eşi ile Bakü'ye uçmuş aşk pozları vermişti. Olayların üzerinden 1 yıl geçti ihanet iddialarını umursamayan Neslihan Atagül eşi Kadir Doğulu ile aşk pozlarına yenilerini ekledi.

Neslihan Atagül 42 yaşına giren eşi Kadir Doğulu'nun doğum gününü "Sen gel yavrum şöyle" notunu düştüğü romantik kareler ile kutladı. İşte Neslihan Atagül'ün eşi Kadir Doğulu'nun yeni yaşını kutladığı aşk pozları.

Eşini aldatma iddialarıyla gündeme gelmişti! Kadir Doğulu eşi Neslihan Atagül'ü doğum gününde öpmeye doyamadı - Resim : 1

Birlikte gezdikleri ülkelerden aşk kareleri ile düşman çatlattılar.

Eşini aldatma iddialarıyla gündeme gelmişti! Kadir Doğulu eşi Neslihan Atagül'ü doğum gününde öpmeye doyamadı - Resim : 2

Kadir Doğulu'nun geçtiğimiz yıl farklı kadınlarla dans ettiği görüntüler gündeme bomba gibi düşmüştü. Kadir Doğulu'nun İzmir'de kadınlarla sarmaş dolaş görüntüleri ortaya çıkmış, magazin kulisleri ardı ardına gelen iddialarla sarsılırken Doğulu, 'ihanet' ve 'imam nikahı' iddialarını kesin bir dille yalanlamış, ''O gün o kadıncağız dışında 80 kişiyle konuştum. Müşkülü olanı dinlerim'' açıklamasını yapmıştı.