Eşini evinin banyosunda ölü bulmuştu! Ölümüyle ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı! “Acım çok büyük”

Ünlü şarkıcı Yeşim Erçetin iki yıl önce evlendiği Fevzi Kardeseci’yi evinin banyosunda ölü bulmuştu. Boşanma aşamasında olduğu eşinin ölümüyle ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı.

Eşini evinin banyosunda ölü bulmuştu! Ölümüyle ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı! “Acım çok büyük”

Ünlü şarkıcı Yeşim Erçetin, iki yıl önce iş insanı Fevzi Kardeseci ile evlenip ABD’ye yerleşti. Erçetin, geçtiğimiz gün eşinin duşta başını mermer zemine çarparak yaşamını yitirdiğini söylemişti.

Eşini evinin banyosunda ölü bulmuştu! Ölümüyle ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı! “Acım çok büyük” - Resim : 1

"ACIM ÇOK BÜYÜK"

Ünlü şarkıcı acı haberi; "Yeminimizi tuttuk, iyi gün ve kötü günümüzde beraberdik canım kocam. Gidişin çok ani oldu. Işıklarda uyu… Taziye için arayanlara teşekkür ederim. Acım çok büyük" sözleriyle duyurmuştu.

Eşini evinin banyosunda ölü bulmuştu! Ölümüyle ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı! “Acım çok büyük” - Resim : 2

BOŞANACAĞINI SÖYLEMİŞTİ

Yeşim Erçetin, bir süre önce şiddet gördüğü gerekçesiyle Fevzi Kardeseci’den boşanacağını dile getirerek şunları söylemişti:

"Boşanma davası tabii ki açacağım. Utanılacak bir olay değil. Artık paylaşılabilecek bir olay. Zaten şiddettin her türlüsü olmamalı. Yaşadığım çok trajik bir hikâye. Evlendiğimden beri sorunlar yaşadık, üstesinden geldik. Çok severek evlendim. Talihsiz olaylar geldi arka arkaya. FBI evimizi bastı. Eşime inandım, güvendim. İstedim ki her şey kendi kendine yoluna gelsin. Ama bunun sonucu şiddet olmamalıydı. Arkasında duran bir kadına bu şekilde davranmamalı. Kumarda kaybettiği paranın siniriyle bana şiddet uyguladı. Arabada bana ‘Uğursuz geldin’ dedi. Maalesef böyle alışkanlıkları olanlar karşılarındaki insanları suçlarlar. Zaten yaşadığı talihsiz olaydan sonra hiçbir şey yolunda gitmedi. Sürekli kumarda kaybediyor. Bana ilk başta sözlü şiddette bulunup ‘Bir tane çarparım kafan camdan çıkar’ dedi, kafamı itti. Ben de kafamı cama çarptım. Bütün hukuksal olarak işlemleri başlatması için avukatımla iletişime geçtim. Bir şekilde başlatacak ve bu ilişki son bulacak."

Eşini evinin banyosunda ölü bulmuştu! Ölümüyle ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı! “Acım çok büyük” - Resim : 3

İNTİHAR İDDİASI

Erçetin'in eşi Fevzi Kardeseci’nin ölümüyle ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı. 

Eşini evinin banyosunda ölü bulmuştu! Ölümüyle ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı! “Acım çok büyük” - Resim : 4

"İNTİHAR SÜSÜ DEĞİLSE KARDESECİ İNTİHAR ETMİŞ"

Söylemezsem Olmaz yorumcularından Arto'nun iddiasına göre; 'Erçetin'in eşi Fevzi Kardeseci ölmeden önce ünlü mankeni aramış ve eve dönmesi için yalvarmış. Yeşim Erçetin o eve gittiğinde Kardeseci silahla kafasına sıkmış ve intihar etmiş. Erçetin geldiğinde salonda kanlar içerisindeymiş. İntihar süsü değilse Kardeseci intihar etmiş'