Eşini ve 3 çocuğunu öldüren cani babadan haber var

Beyoğlu'nda 3 çocuğunu ve eşini başından vurarak öldüren cani baba, daha sonra da kendini vurmuştu. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Özgür Nayman, hayatını kaybetti.

Eşini ve 3 çocuğunu öldüren cani babadan haber var

İstanbul Beyoğlu'nda 3 çocuğunu ve eşini kafasından vuraak öldüren ardından da kendini vuran Özgür Nayman, yaralı olarak tedavi altındaydı.  Cani baba da hayatını kaybetti. 

TÜYLER ÜRPERTEN MANZARA

Bir evden silah sesleri gelmesi üzerine olay polise ihbarda bulunuldu. İhbar üzerine polis ekipleri hızla olay yerine gidip daireye çıktıklarında ise tüyler ürperten manzarayla karşılaştı.

Kanlar içinde yerde yatan 3’ü çocuk toplam 5 kişiyi gören polis ekipleri, ağır yaralı olan 33 yaşındaki Özgür Nayman’ı sağlık ekipleri tarafından ambulansla Taksim’deki özel bir hastaneye kaldırıldı.

Emniyette 4 adet “ateşli silahlar kanununa muhalefet”, “uyuşturucu madde ticareti”, “uyuşturucu madde kullanmak” ve “kişiyi hürriyetinden yoksun kılma” suçlarından toplamda 7 adet kaydı olan Özgür Nayman, eşi Sevilay Nayman’ı (40), çocukları 9 yaşındaki Özgür Buğra’yı, 7 yaşındaki Hezdar Alaz’ı ve 4 yaşındaki Çınar Ali’yi öldürdü.

Eşini ve 3 çocuğunu öldüren cani babadan haber var - Resim : 1

HAYATINI KAYBETTİ

Öte yandan, sağlık ekipleri tarafından ağır yaralı olarak ambulansla Taksim’deki özel bir hastaneye kaldırılan Özgür Nayman, tedavi altına alındı.

Yaklaşık 1 hafta tedavi gören Nayman, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Bununla birlikte aile üyelerinden hiç kimse hayatta kalmadı.

YATAK ODASINDA KOKAİN BULUNDU

Olayla ilgili çok yönlü soruşturma devam ederken, yeni detaylar da ortaya çıkmıştı. Olay sonrası evde saatlerce inceleme yapan polis ekipleri, yatak odasında kokain diye tabir edilen uyuşturucu madde ele geçirmişti.

Olayı gerçekleştiren Özgür Nayman’ın ise kokain etkisinde olduğu ortaya çıkmıştı. Şahsın ayrıca sinir krizi sonucu cinnet getirdiği öne sürülmüştü.

TARTIŞTIKLARI ÖĞRENİLDİ

Öte yandan, aileler hakkında soruşturmaya devam eden polis ekipleri, şahsın ve eşinin aileleri arasında bir süredir husumet olduğu, sık sık tartıştıkları, Özgür Nayman’ın çalışmaması ve uyuşturucu madde kullanması nedeniyle hem kendi ailesinde hem de eşinin ailesinde sorunlar yaşandığı bilgisine ulaşılmıştı.

Olay sonrasında evin önüne gelen çiftin ailelerinin ise birbirlerini suçlayarak tartıştıkları öğrenildi.