Eşinin cinsel fantezileriyle başı belada! "Cinsel ilişki sırasında..."

Ünlü psikolog Esra Ezmeci, sosyal medya hesabı üzerinden ilişkiler ve cinsel yaşam hakkında takipçilerinin sorularını yanıtlamaya devam ediyor. Her gün yüzlerce takipçisinden gelen soruları yanıtlayan Ezmeci, takipçilerinin sorunlarını cevaplayarak çözüm konusunda destek olmaya çalışıyor. Takipçilerinin birinden gelen soru yine olay arattı. Bir takipçi Ezmeci'ye eşinin çok fazla cinsel fantezi talepleri olduğunu ve ne yapacağını bilmediğini söyledi.

Eşinin cinsel fantezileriyle başı belada! "Cinsel ilişki sırasında..."

Ünlü psikolog Esra Ezmeci, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı soru-cevap paylaşımlarında takipçilerinin yaşadıkları sorunlara çözüm üretmelerine destek oluyor. Ezmeci'ye gelen sorular çoğunlukla ilişkiler hakkında oluyor. Ancak bazı sorular var ki, ünlü psikolog ve takipçilerinin ağzını açık bırakıyor. 

KARAKTER OYUNLARI İSTİYOR

Esra Ezmeci, her gün olduğu gibi bugünde takipçilerinden gelen soruları yanıtladı. İlişkiler, cinsel yaşam konusunda kendisine gelen soruları yanıtlayan Ezmeci'ye bugün gelen bir soru yine takipçileri şaşırttı. Takipçisi, "Eşim cinsellik esnasında karakter oyunları istiyor. Komşu, sekreter, akraba ve liseli vs. vs." yazdı. 

Ezmeci, gelen bu soruya "Bu fantezisel durumlar ilişkiyi canlandırmak için kullanılabilir. Ortak keyiflerinizi cinsellik dışında mutlaka konuşun" yanıtını verdi. 

Eşinin cinsel fantezileriyle başı belada! "Cinsel ilişki sırasında..." - Resim : 1