Eski eşi Fatoş Karademir'i Berdan Mardini mi vurdurttu? Kurşunlanan Fatoş Karademir'den ilk açıklama

Silahlı saldırıya uğrayarak yaralanan Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Karademir kurşunlanmasının ardından ilk kez konuştu. Fatoş Karademir'in eski eşi Berdan Mardini tarafından vurdurtulduğu iddia edilmişti.

Eski eşi Fatoş Karademir'i Berdan Mardini mi vurdurttu? Kurşunlanan Fatoş Karademir'den ilk açıklama

Büyükçekmece'de çocuklarını görmeye giden Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Karademir, uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralanmıştı. Saldırının ardından Fatoş Kandemir'i eski eşi Berdan Mardini'nin vurdurduğu iddia edilmişti. Fatoş Kandemir, Berdan Mardini ile yaşadıkları zorlu boşanma süreci ve sonrasını anlattı.

Aracı kurşunlandı

Büyükçekmece Dizdariye Mahallesi'nde çocuklarını görmeye giden Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Karademir, kırmızı ışıkta beklediği sırada otomobilinin içinde silahlı saldırıya uğradı. Motosikletle gelen 2 kişi araca defalarca ateş açtı. Tabancadan çıkan mermilerle Karademir'i bacağından yaralarken, saldırganlar olay yerinden kaçtı.

Güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen polis, F.K.'nin özel bir siteden aracıyla çıkış yaptığı sırada yanına yaklaşan motosikletli şüphelinin otomobile 5 el ateş ettiğini belirledi.

Fatoş Karademir'in açıklamaları bomba etkisi yaptı

Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Karademir'in silahlı saldırı sonrası yaptığı açıklama, saldırının kendisi kadar etki yaptı.

Beyaz Magazin'den Bilal Özcan'a konuşan Fatoş Karademir, Berdan Mardini'den kendi talebi üzerine boşandığını belirtti. Karademir, boşanmanın gerçekleşebilmesi için iki çocuğunun velayetini Berdan Mardini'ye verdiğini ifade etti.

Ocak ayında boşanmaya karar verdiklerini belirten Karademir, 31 Mart tarihinde ayrıldıklarını aktardı. Boşanma sürecinde kendisine çeşitli şartlar öne sürüldüğünü iddia eden Fatoş Karademir, evliliğinde psikolojik sorunlar yaşadığı için boşanma kararı aldığını belirtti.

"Ölüm tehditleri vardı"

Berdan Mardini tarafından ölüm tehditleri aldığını iddia eden Fatoş Karademir, Fransa'ya taşınması şartıyla boşanmanın gerçekleştirdiğini öne sürdü.

Fransa'dan Türkiye'ye döndükten sonra tehditler aldığını belirten Fatoş Karademir, eski eşinin kendisine "Ben ailemi zapt edemiyorum, Fransa'ya dönmelisin" dediğini iddia etti.

Fatoş Karademir'in avukatı da açıklama yapmış ve eski eşini Berdan Mardini’nin vurdurduğundan şüphelendiklerini söylemişti. Kaynak: Beyaz TV

Avukat: Şüpheleniyoruz

İşte Fatoş Mardi’nin avukatının o açıklaması;

Fatoş Hanım, Berdan Mardini ile Mart ayında boşandı ve velayet babaya verildi. Bugün de Fatoş Hanımın görüş günüydü çocuğunu almaya giderken vuruldu. Aslında mahkeme kararında yatılı kalmasına izin var ama Berdan Mardini izin vermiyordu. Sabah 10 gibi alıp akşam 6 gibi bırakıyordu.

Bugüne kadar hep ölüm tehditleri alıyorduk. ‘Ülkeyi terk edeceksin, Fransa’ya geri döneceksin’ diye. Bu olayların başımıza geleceğini tahmin ettiğimiz için koruma kararı da aldırmıştık zaten.

Bugün tam Hadımköy’ün orada Migros var ve ışıkların önünde motosikletli 2 kişi geldi ve onlardan 1 tanesi 5 el ayaklara doğru ateş etti. Fatoş Hanım ev hanımı olduğu için hiçbir ticaret yapmıyor ve hayatında husumetli olacağı hiçbir kişi yok. Biz Berdan Mardini’den şüpheleniyoruz." Kaynak: Beyaz Magazin