Eski eşi ve yeni sevgilisiyle aynı partideydi! Zeynep Bastık açıklamasıyla gündeme oturdu!

Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, katıldığı bir partide hem yeni aşkı Alican Ayyıldız hem de eski eşi Tolga Akış ile birlikte eğlendi. Bastık tepkilere "2024 yılındayız artık" ifadeleriyle yanıt verirken, bu açıklaması sosyal medyada çokça konuşuldu.

Eski eşi ve yeni sevgilisiyle aynı partideydi! Zeynep Bastık açıklamasıyla gündeme oturdu!

Son dönemin parlayan yıldızlarından biri olan Zeynep Bastık, kariyeri kadar özel hayatıyla da gündemden düşmüyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiren ünlü şarkıcı, bu defa yeni aşkı Alican Ayyıldız ve eski eşi Tolga Akış ile gündeme oturdu.

BERABER EĞLENDİLER

Eski eşi ve yeni sevgilisiyle aynı partideydi! Zeynep Bastık açıklamasıyla gündeme oturdu! - Resim : 1

Zeynep Bastık'ın bir süredir aşk yaşadığı Alican Ayyıldız ile katıldığı partide, menajerleriğini üstlenen eski eşi Tolga Akış da yer aldı.

Eski eşi ve yeni sevgilisiyle aynı partideydi! Zeynep Bastık açıklamasıyla gündeme oturdu! - Resim : 2

"2024 YILINDAYIZ ARTIK YA"

Bastık, muhabirlerin bu konuyla ilgili sorularına "2024 yılındayız artık ya. Böyle şeyler kalmadı. Beraber çalışıyoruz zaten. Hep birlikte bütün ekip olarak geldik buraya" sözleriyle yanıt verdi.

"TOLGA BENİM İÇİN EŞTEN ÇOK FAZLASI OLDU"

Öte yandan Zeynep Bastık, ayrılık haberini sosyal medya hesabından "Tolga, benim için bir sevgiliden veya eşten çok daha fazlası oldu hep. O yüzden bu evliliği sonlandırma kararı alırken çok dramatize etmedik. Çünkü biliyoruz ki, 4 sene boyunca bizi asla endişeye düşürmeyen sonsuz sevgimiz birbirimize duyduğumuz güven en başta geliyor, öyle olmaya da devam edecek. Kurduğumuz tüm hayalleri gerçekleştirmek için çalışmaya ve aile kalmaya devam edeceğiz. Kısacası birbirimizin hayatından çıkmıyor, sadece şekil değiştiriyoruz ve birbirimizi çok seviyoruz!" sözleriyle duyurmuştu.

"SENİ ÇOK SEVİYORUM ZEYNO'CUĞUM"

Tolga Akış da sosyal medya hesabından, "Bugün çıkan boşanma haberleri ile ilgili ilk ve son iki cümle edeyim. Haber doğru fakat Zeynep benim sevgilim veya eşim değil, ailem. Evlilik işini çok beceremedik evet ama birlikte becerebildiğimiz çok fazla şey var. Onları yapmaya ve birbirimizin başına bela olmaya devam edeceğiz. Seni çok seviyorum Zeyno'cuğum" demişti.