"Rafet otele sevgilisiyle girdi" iddiasına cevap verdi!

Eski eşinin "Bursa'da turne için kaldığı otele sürpriz yapmaya gittim. Rafet otele sevgilisiyle girdi” açıklamasına ünlü şarkıcı Rafet El Roman'dan çarpıcı açıklama...

"Rafet otele sevgilisiyle girdi" iddiasına cevap verdi!

Şarkıcılık kariyerinin yanı sıra çapkınlık haberleriyle de gündeme gelen Rafet El Roman, 1996–2002 yılları arasında evli kaldığı Tuğba Altıntop'un, "Sürpriz yapmaya gittim, otelde sevgilisiyle gördüm" açıklamasına yanıt verdi.

Müzik hayatındaki 25’inci yılı geride bırakan Rafet El Roman, bu yıl dördüncüsü düzenlenen Türkiye Altın Marka Ödül Töreni'nde ‘Onur Ödülü’ne layık görüldü.

Ödülünü tüm sağlık çalışanlarına affeden şarkıcı, "25 yılın sonu böyle kötü bir zamana geldi. Koronalı günler... O yüzden ödülümü ülkede sağlık çalışanlarına adamak istiyorum. Onlar zorlu bir süreçten geçtiler ve yoğum bir şekilde çalışmaya devam ediyorlar" dedi.

Yıllara meydan okuyan 52 yaşındaki sanatçı, genç kalmanın sırrını söyle anlattı:"Hiç gece hayatım yoktur. Sigaram, alkolüm yoktur. Uyku düzenime, yemek düzenime dikkat ederim. İşimi çok severim. Sağlık yürüyüşlerimi, sporumu yaparım. Bunu 16-18 yaşından beri yaptığınızda formda kalıyorsunuz. Kendinizi pozitif yönlendirmeye çalışın. Herkese önerim bu."

Eski eşi Tuğba Altıntop’un geçtiğimiz günlerde katıldığı bir TV programında, "Bursa'da turne için kaldığı otele sürpriz yapmaya gittim. Rafet otele sevgilisiyle girdi” açıklamasında bulunmuştu.

Muhabirlerin konuyla ilgili soruları karşısında ünlü şarkıcı, “Birincisi o yalan, Tuğba Hanım hiç böyle bir şeye şahit olmadı. Hiç böyle bir şey yaşamadık aramızda” ifadelerini kullandı.

Çapkın olmadığını söyleyen Rafet El Roman, “Adım çıkmış çapkına inmez Mecnun’a. Hayatımda biri olduğunda gerçekten onlara sadakatli bir insanım. Bu ufak tefek çapkınlık turlarımda doğru kişiyi bulana kadar” şeklinde konuştu.

Muhabirlerin, “Yeniden evlenir misiniz?” sorusuna şarkıcı, “Tabii ki yine evlenirim. Yeniden kurarım hayatımı, yeniden başlarım her şeye. Aşk güzel bir şey” dedi.