Uyuşturucu kullanıp beni dövüyor demişti! Ünlü manken eski eşiyle tekrar evlendi!

Eski eşinin uyuşturucu kullandığını ve kendisinden şiddet gördüğünü söyleyen ünlü manken Elif Ece Uzun Mehmet Tuş ile tekrar evlendi. İşte ayrıntılar...

Uyuşturucu kullanıp beni dövüyor demişti! Ünlü manken eski eşiyle tekrar evlendi!

Evlendikten sonra ikiz çocuklarını dünyaya getiren Elif Ece Uzun, podyumlara döndü.

"Hayatımın son iki yılı istemediğim ve unutmak istediğim olaylarla dolu" diyen manken, olaylı şekilde ayrıldığı eski eşiyle tekrar evlendiğini açıkladı.

"Sanki ilk defa podyuma çıkıyor gibi çok heyecanlıyım"

Elif Ece Uzun, Mardinli bir modacının gelinlik defilesiyle podyumlara geri döndü. İkiz çocuklarının babası iş insanı Mehmet Tuş ile olaylı bir ayrılık dönemi geçirdikten sonra geçtiğimiz ay barışarak tekrar evlenen güzel manken, "Sanki ilk defa podyuma çıkıyor gibi çok heyecanlıyım" dedi.

 Uyuşturucu kullanıp beni dövüyor demişti! Ünlü manken eski eşiyle tekrar evlendi! - Resim : 2

Çırağan Sarayı'nda gerçekleşen defile sonrası gazetecilerin sorularını cevaplayan Elif Ece Uzun, "Hayatımın son iki yılı istemediğim ve unutmak istediğim olaylarla dolu; önce beş aylık bebeğimi düşürdüm sonra babamı koronadan genç yaşta kaybettim" dedi.

"Tekrar evlendik, şu an çok mutluyum"

"Eşim bütün mal varlığını bir çeteye kaybetti, sonra eşimle aramda geçen olaylardan dolayı birbirimizi kırarak ayrıldık" diyen ünlü manken, "Neyse artık ikimiz de hatalarımızın farkına vardık ve geçtiğimiz ay tekrar evlendik. Şu an çok mutluyum" açıklamasında bulundu.