Eski eşler Mihre Mutlu ile İbrahim Çelikkol bir arada! Doğum günü kutladılar!

Ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol ile Mihre Mutlu, dört yaşına basan oğulları Ali için düzenlenen doğum günü partisinde bir araya geldiler. Çift, doğum günü karelerini sosyal medyadan takipçileriyle paylaştı.

Eski eşler Mihre Mutlu ile İbrahim Çelikkol bir arada! Doğum günü kutladılar!

2017 yılında nikah masasına oturan Mihre Mutlu ile İbrahim Çelikkol, beş yıllık evliliklerini 2022 yılında sonlandırmıştı. Ali adından bir oğulları olan eski eşler, çocuklarının doğum gününde bir araya geldi.

"İYİ Kİ DOĞDUN OĞLUM"

Dört yaşına basan Ali için düzenlenen doğum günü partisinden kareleri Mihre Mutlu, takipçileriyle paylaştı.

AYNI KAREDE BULUŞTULAR

Eski eşler Mihre Mutlu ile İbrahim Çelikkol bir arada! Doğum günü kutladılar! - Resim : 1

Paylaşımında eski eşi İbrahim Çelikkol ile karelerine yer veren Mutlu, "Seninle geçen dolu dolu 4 sene... Çok iyiydi, hep iyiydi. İyi ki varsın dostum, ortağım, oğlum, güzelim ve iyi ki doğdun. Şanslı dört" ifadelerini kullandı.

"İNANILMAZ BİR HEDİYE"

Eski eşler Mihre Mutlu ile İbrahim Çelikkol bir arada! Doğum günü kutladılar! - Resim : 2

Öte yandan Mihre Mutlu, geçtiğimiz yıl eski eşi Çelikkol hakkında konuşmuş ve "Evrenin bana en mükemmel hediyesi oğlum Ali… Kendime de inanılmaz bir hediye. Eski eşime de teşekkür ediyorum” demişti.

Mihre Mutlu “Yaptığın en cesur şey neydi?” sorusuna ise “Evlenme şeklim… Hâlâ eski eşimi zaten çok severim. Biz nişanlıyken tatile gittiğimizde Datça’da Kindos Feneri’ni çok beğenip, enerjisini de çok sevip akşam yemeğinde karar verip hiç kimseye bir şey söylemeden, anneler, babalar, kardeşler, arkadaşlar dahil. Sanırım ondan bir 18 saat sonra gittik orada evlendik" yanıtını vermişti.