Eski istihbaratçı bir bir ifşa etti! ABD'de çok gizli UFO operasyonu

ABD'nin çok gizli bir operasyon yürüttüğünü ifşalayan eski istihbarat yetkilisinin anlattıkları akıllara durgunluk verdi. Meğer ABD'nin elinde insan yapımı olmayan UFO parçaları varmış. İşte detaylar...

Eski istihbaratçı bir bir ifşa etti! ABD'de çok gizli UFO operasyonu

UFO (Tanımlanamayan Hava Olayları) parçalarıyla ilgili iddialar dünyayı korkutacak gibi görünüyor. Amerikalı eski istihbarat yetkilisi David Charles Grush ABD'nin gizli UFO operasyonunu ifşa etti. ABD'nin düşen UFO parçalarından yola çıkarak yeni silahlar üretmeyi denediğini söyledi. 

İHBARI NEDENİYLE DIŞLANDI

Teknoloji üzerine yayın yapan Debrief sitesine konuşan Grush, silahlanma yarışı çerçevesinde bu bulguların uzun yıllardır ABD Kongresi’nden gizli tutulduğunu iddia etti. Daha önce ABD’nin farklı istihbarat kurumlarında görev alan ve 2019/21 döneminde Tanımlanamayan Hava Olayları Görev Gücü’nde çalışan Grush, iddia ettiği operasyonların ayrıntılarını Kongre’ye ve İstihbarat Topluluğu Genel Müfettişine teslim etti. Ayrıca Savunma Bakanlığı aleyhine de şikâyette bulunan Grush, ihbarı nedeniyle dışlandığını öne sürüyor.

Eski istihbaratçı bir bir ifşa etti! ABD'de çok gizli UFO operasyonu - Resim : 1