Eski Meclis Üyesi'nden 15 yaşındaki kıza taciz iddiası! Cinsel içerikli mesajlar ifşa oldu

Maltepe Eski Meclis Üyesi'nin 15 yaşındaki kıza cinsel tacizde bulunduğu iddiası davalık oldu. Cinsel içerikli mesajların dava dosyasında yer aldığı skandal olayda eski meclis üyesi M.T. 15 yaşındaki arkadaşının kızını taciz etmekle suçlanıyor.

Eski Meclis Üyesi'nden 15 yaşındaki kıza taciz iddiası! Cinsel içerikli mesajlar ifşa oldu

Maltepe eski Meclis üyesi 48 yaşındaki M.T. isimli iş adamı arkadaşının 15 yaşındaki kızını cinsel içerikli mesajlar göndererek taciz etti.

Cinsel içerikli mesajlar dosyada 

internethaber.com'un haberine göre; Küçük kızın ailesi durumu fark edince M.T hakkında dava açtı.  İstanbul Anadolu Asliye Ceza Mahkemesi tarafından kabul edilen dava dosyasına cinsel içerikli mesajlar da girdi. 

Evli ve 2 çocuk babası

İstanbul Anadolu Asliye Ceza Mahkemesi "Çocuğa karşı cinsel taciz' suçundan davayı kabul etti. İş adamı olan M.T'nin küçük kıza yazdığı taciz mesajları da dava dosyasına girdi. 15 yaşındaki kıza 'sen hiç mastürbasyon yaptın mı? Sen sor =18 dahil' diye mesaj atan M.T. küçük kıza 'Sen de bu sene fıstık oldun' diyerek sarkıntılık yaptı.

Eski Meclis Üyesi'nden 15 yaşındaki kıza taciz iddiası! Cinsel içerikli mesajlar ifşa oldu - Resim : 1

Evli ve 2 çocuk babası olan M.T'nin Cumhuriyet Savcısı tarafından hazırlanan iddianamesine küçük kıza gönderdiği whatsaap yazışmaları da eklendi.

İşte 48 yaşındaki Eski Meclis Üyesi iş adamının arkadaşının kızı olan 15 yaşındaki çocuğa yazdıkları:

Eski Meclis Üyesi'nden 15 yaşındaki kıza taciz iddiası! Cinsel içerikli mesajlar ifşa oldu - Resim : 3

Eski Meclis Üyesi'nden 15 yaşındaki kıza taciz iddiası! Cinsel içerikli mesajlar ifşa oldu - Resim : 4

Kaynak: İnternethaber