Eski survivor yarışmacısı Yasin Obuz açtı ağzını yumdu gözünü

tv8 ekranlarının sevilen programı Masterchef’te hayallerine bu hafta veda eden isim Azize oldu. Ancak Azize'nin vedasından daha çok Eski Survivor yarışmacısı Yasin Obuz'un yorumu sosyal medyaya damga vurdu.

Eski survivor yarışmacısı Yasin Obuz açtı ağzını yumdu gözünü

tv8 ekranlarının sevilen programı Masterchef’te hayallerine bu hafta veda eden isim Azize oldu. Her ne kadar elinden gelen mücadeleyi verse bile yine de en az lezzetli tabağı çıkardı.

Böylece haftanın elenen ismi oldu. Binlerce kişi böyle bir veda beklemezken bazı isimler de Azize’nin artık gitmesi ardından sevindi.

Sevinen isimlerden birisi de eski Masterchef, Survivor ve Yemekteyiz gibi programların yarışmacısı Yasin oldu. Yasin’den öyle sert sözler geldi ki duyanlar kulaklarına inanamadı.

Yasin dün akşam eleme meydana gelmesi ardından sonuçları öğrenince bir yorumda bulundu.

Yorumda; ‘’Bu Adana’dan katılan kız değil mi? Değilse lafım ona değil, Eğer oysa, Terbiyesizin teki daha elemelerde Terbiyesizlik yapmıştı… konuyu anlatmayacağım ama harbiden hiç hoş olmayan tavırları vardı.

By canım evde ki mutfakta başarılar <3.’’ sözleri ile olay oldu. İkili arasında nasıl bir diyalog var bilinmez ama gören herkes yorum karşısında büyük bir şok yaşadı.