Eskişehir Han, İnönü, Mahmudiye, Mihalgazi, Mihalıççık, Tepebaşı, Sarıcakaya, Seyitgazi, Sivrihisar ve Odunpazarı için bilgi geldi. Böyle olacak

Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğünce Eskişehir ve ilçeleri Han, İnönü, Mahmudiye, Mihalgazi, Mihalıççık, Tepebaşı, Sarıcakaya, Seyitgazi, Sivrihisar ve Odunpazarı için hava durumu bilgisi verildi. Havalar bölgede böyle olacak.

Eskişehir Han, İnönü, Mahmudiye, Mihalgazi, Mihalıççık, Tepebaşı, Sarıcakaya, Seyitgazi, Sivrihisar ve Odunpazarı için bilgi geldi. Böyle olacak

Eskişehir'de dengesiz giden hava sıcaklıkları  Han, İnönü, Mahmudiye, Mihalgazi, Mihalıççık, Tepebaşı, Sarıcakaya, Seyitgazi, Sivrihisar ve Odunpazarı ilçelerinde merak uyandırdı. 

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü de burada yaşayan vatandaşları hava durumu konusunda bilgilendirdi. 

Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi tarafından yayımlanan hava tahmin raporuna göre yarın Eskişehir’in de içerisinde bulunduğu bölge genelinde parçalı ve çok bulutlu bir havanın hakim olacağı tahmin ediliyor.

HAFİF SAĞANAK GÖRÜLEBİLİR 

Öğle saatlerinden sonra Eskişehir'in güney kesimlerinde hafif sağanak yağışların görüleceği öngörülüyor. Rapora göre ayrıca sabah saatlerinde pus ve yer yer sis hadiseleri görülebileceği belirtilirken, mevsim normallerine dönmesi beklenen sıcaklığın 2 ila 4 derece artacağı tahmininde bulunuldu.

Yayımlanan tahminlere göre Eskişehir’de en yüksek sıcaklığın 18 derece ile Sarıcakaya, en düşük ise 11 derece ile Mihalıççık ilçesinde olması bekleniyor.