Eskişehir, Kütahya, Ankara ve Afyon için yeni kırmızı alarm verildi. Çarşamba'dan itibaren geçerli. Buralarda yaşayan herkes bakmalı

Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğünün son tahminlerine göre, Eskişehir'de hava sıcaklığının 2 ila 4 derece artması bekleniyor. Kütahya, Ankara ve Afyon da sıcaklık artışından etkilenen illerimiz arasında yer alacak.

Eskişehir, Kütahya, Ankara ve Afyon için yeni kırmızı alarm verildi. Çarşamba'dan itibaren geçerli. Buralarda yaşayan herkes bakmalı

Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü tarafından yayınlanan hava tahmin raporuna göre, Eskişehir’in de içinde olduğu bölgede havanın az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

EN SICAK SAATLERDE DIŞARI ÇIKMAYIN 

Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerine çıkarak 2 ila 4 derece artması bekleniyor. Hava sıcaklıklarının mevsim normalleri üzerinde seyretmesinin beklenmesi nedeniyle kronik rahatsızlığı olanlar, yaşlılar ve çocuklar başta olmak üzere vatandaşların günün en sıcak saatleri olan 11.00 ile 17.00 saatleri arasında dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.

GÜNÜN EN YÜKSEK SICAKLIĞI BURALARDA 

Eskişehir’de günün en yüksek sıcaklığı 43 derece ile Sarıcakaya’da beklenirken, Tepebaşı ve Odunpazarı ilçelerinde ise hava sıcaklığının 35 derece olacağı öngörüldü.

DİĞER İLLERİMİZİ DE ETKİLEYECEK 

Eskişehir'de beklenen sıcaklığın Eskişehir'e komşu olan  Kütahya, Ankara ve Afyon'da da etkisini göstermesi bekleniyor.