Eskişehir'de etkili olan yağış hafta sonuna kadar sürecek

Eskişehir sağanak yağmurun etkisi altına girdi. Sabah saatlerinde başlayan yağışın hafta sonuna kadar sürmesi bekleniyor. Aniden bastıran yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar dükkanlara ve saçak altlarına sığındı.

Eskişehir'de etkili olan yağış hafta sonuna kadar sürecek

Meteoroloji tarafından yoğun yağış beklenen Eskişehir güne yağmur ile uyandı. Haftasonuna kadar sürmesi beklenen yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar dükkan ve saçak altlarına sığındı. Soğuk hava ile beraber etkili olan yağış sonrası cadde ve sokaklar su içinde kaldı. 

VATANDAŞLAR YAĞMURA HAZIRLIKSIZ YAKALANDI

Kentte bulunan Hamamyolu, 2 Eylül ve Asarcıklı Caddelerinde vatandaşların yağmurdan korunmak için şemsiye açtığı görüldü. Bazı bölgelerde soğuk hava nedeniyle vatandaş yoğunluğunun azlığı göze çarptı. Bazı vatandaşlar da ıslanmamak için çevredeki büyük binaların saçaklarının altına sığındı. Asarcıklı Caddesi’nde bir motosikletli vatandaşın hem aracını sürüp hem diğer eliyle şemsiye tutması ise dikkat çekti.

Bu arada meteorolojinin 5 günlük tahminlerine göre Eskişehir'de hafta sonuna kadar yağışlı hava etkili olacak. Cumartesi günü 1 dereceye kadar düşmesi beklenen hava sıcaklığı, en fazla 10 derece ölçülecek.

Gelecek hafta başında yeniden güneşin açması ve hava sıcaklıklarının 3-4 derece kadar artması bekleniyor.

 

Eskişehir'de etkili olan yağış hafta sonuna kadar sürecek - Resim : 1