Eskişehir'de Odunpazarı, Tepebaşı, Günyüzü, Sarıcakaya, Seyitgazi, Sivrihisar dikkat! Gece başlayacak sabaha kadar sürecek. Bursa ve Kütahya da dikkat

Eskişehir ve ilçeleri Odunpazarı, Tepebaşı, Alpu, Beylikova, Çifteler, Günyüzü, Han, İnönü, Mahmudiye, Mihalgazi, Mihalıççık, Sarıcakaya, Seyitgazi, Sivrihisar hakkında önemli bir haber geldi. Gece başlayacak, sabaha kadar devam edecek. Sabah saatlerinde işe gidecek vatandaşların dikkatli olması gerekiyor.

Eskişehir'de Odunpazarı, Tepebaşı, Günyüzü, Sarıcakaya, Seyitgazi, Sivrihisar dikkat! Gece başlayacak sabaha kadar sürecek. Bursa ve Kütahya da dikkat

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Eskişehir ilimize yönelik önemli bir uyarı gerçekleştirildi. Eskişehir'in ilçeleri Odunpazarı, Tepebaşı, Alpu, Beylikova, Çifteler, Günyüzü, Han, İnönü, Mahmudiye, Mihalgazi, Mihalıççık, Sarıcakaya, Seyitgazi, Sivrihisar'ı yakından ilgilendiriyor. 

PARÇALI BULUTLU HAVA HAKİM OLACAK 

Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi tarafından yayımlanan hava tahmin raporuna göre bugün Eskişehir ve bölge genelinde parçalı ve az bulutlu bir havanın hakim olması bekleniyor. Rapora göre hava sıcaklığının mevsim normallerinde seyredeceği öngörülürken, sıcaklıkta önemli bir değişiklik olmayacağı öngörüldü. Ayrıca raporda, sabah ve gece saatlerinde pus ve yer yer sis hadiselerinin görüleceği belirtildi. Yayımlanan tahminlerine göre Eskişehir’de en yüksek hava sıcaklığının 25 derece ile Sarıcakaya ve Mihalgazi, en düşük ise 16 derece ile Han ilçesinde olması bekleniyor.

BURSA VE KÜTAHYA DA DİKKAT! 

Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü, yayımladığı raporda rüzgârın ise bölge genelinde doğu ve kuzeydoğu yönlerden orta kuvvette; Bursa'nın kuzey ve batı kesimleri ile Kütahya'nın batı kesimlerinde yine aynı yönlerden zaman zaman kuvvvetli bir şekilde eseceği tahmininde bulundu.