Eskişehir'in keskin soğuğundan kaçan köpek tramvaya sığındı

Kasım ayı ile beraber kendisini hissettirmeye başlayan soğuklar insanları etkilediği kadar hayvanları da etkilemeye başladı. Eskişehir'de özellikle sabah saatlerinde etkili olan soğuk havadan kaçmak isteyen bir sokak köpeği çareyi tramvaya sığınmakta buldu. Yolcuların meraklı bakışları arasında kendisine uygun bir yer bulan sevimli köpek, yüzlerde gülümsemeye neden oldu.

Eskişehir'in keskin soğuğundan kaçan köpek tramvaya sığındı

Kasım ayı ile beraber resmen gelen kış Eskişehir'de hava sıcaklığını iyiden iyiye soğutmaya devam ediyor. İl genelinde kendisini hissetmeye devam eden soğuk havalar en az insanlar kadar hayvanları da etkiliyor.

Eskişehir'de sabahın keskin soğuğundan etkilenen bir sokak köpeği çareyi tramvaya sığınmakta buldu. Tramvaya sığınan köpek yolcuların meraklı bakışlar arasında sakince kendisine bir yer bulup sıcakta mayışarak uzandı. 

SOĞUKTAN KAÇMANIN YOLUNU TRAMVAYA SIĞINMAKTA BULDU

Kış mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte soğuk hava etkisini hissettirmeye başladı. Eskişehir'de özellikle sabah saatlerinde hava sıcaklığı 1 dereceye kadar düşerken, soğuk hava sokak hayvanlarını da etkiliyor. Soğuk için çözüm arayan bir sokak köpeği, Çamlıca-SSK seferini yapan tramvaya binerek ısındı.

Tramvay şehir merkezine yaklaştıkça kalabalıklaşmasına rağmen yolcuların uyuyan köpeği rahatsız etmemeye çalışması ise görenlerin takdirini topladı.

 

Eskişehir'in keskin soğuğundan kaçan köpek tramvaya sığındı - Resim : 1