Eskişehirli su altı severler soluğu Muğla'da aldı. Serin sulara dalan ekibin objektiflerine yansıyanlar hayran bıraktı

Eskişehirli su altı severler soluğu Muğla'da aldı. Serin sulara dalan ekibin objektiflerine yansıyanlar hayran bıraktı. Ekip, su altı canlılarının yuvalarından, sahil güvenlik batığına kadar su altındaki eşsiz güzellikteki pek çok manzarayı fotoğrafladı.

Eskişehirli su altı severler soluğu Muğla'da aldı. Serin sulara dalan ekibin objektiflerine yansıyanlar hayran bıraktı

Eskişehirli dalış eğitmeni Ercan Dülger önderliğindeki sualtını severler ve merak edenler dalış için Muğla’nın Datça ilçesine gitti. 20 kişilik ekiple dalış yapan Ercan Dülger keyifli anlar yaşadı. Ekip, dalışlarında dünya taşımacılık tarihinde önemli bir yere sahip olan amforaları görüntülemeyi ihmal etmedi.

Eskişehirli su altı severler soluğu Muğla'da aldı. Serin sulara dalan ekibin objektiflerine yansıyanlar hayran bıraktı - Resim : 1

UNUTULMAZ ANLAR YAŞANDI

Yapay resif olarak adlandırılan, su altı canlılarının yuvası dalgıçlar tarafından fotoğrafladı. Daha sonra dalgıçlar sualtı meraklılarının uğrak noktası olan sahil güvenlik batığına doğru yüzdüler. Eskişehirli sualtı meraklıları batığı görüntüleyerek unutulmaz anlar yaşadı.

Eskişehirli su altı severler soluğu Muğla'da aldı. Serin sulara dalan ekibin objektiflerine yansıyanlar hayran bıraktı - Resim : 2