Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam yok mu? EDHO neden yok?

Ekranların sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 181. bölüm ile geçtiğimiz hafta izleyicisi karşısındaydı. Dizinin takipçileri ise salı akşamı oynayacak yeni bölümü beklerken ATV yayın akışında EDHO yeni bölüm yer almadı. Peki, EDHO bugün neden yok?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam yok mu? EDHO neden yok?

Ekranların uzun soluklu dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm ile bugün Atv ekranlarında yer almayacak. Atv yayın akışı içerisinde yapımın yer almaması nedeniyle bu sabah saatlerinden itibaren "EDHO bugün var mı, neden yok, yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?" şeklinde birçok araştırma hız kazandı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi bu akşam Fenerbahçe Başakşehir maçının Atv'de naklen yayınlanacak olması sebebiyle yayınlanmayacak. EDHO yeni bölümü ile bir sonraki hafta ekranlarda olacak.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam yok mu? EDHO neden yok? - Resim : 1

BUGÜN EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ YOK MU, YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Her hafta Salı günü televizyon ekranlarında izleyenleriyle buluşan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) dizisi bugün Atv yayın akışında yer almıyor. Dizinin severleri bu durumun nedenini merak ederken 9 Şubat tarihinde Atv'de yayınlanacak olan Ziraat Türkiye Kupası maçının yayına gelmesi sebebiyle iddialı yapımın yeni bölümünün ekranlara gelmeyeceği ifade edildi.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam yok mu? EDHO neden yok? - Resim : 2

EDHO SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Ebru'nun ihanetiyle adeta şok yaşayan Ceylan Çakırbeyli, eşi Hızır Çakırbeyli'nin tüm ikazlarına rağmen Cihan'ı devre dışı bırakır ve Fuat'ı ortaya çıkarmak için hedefe kendisini koyar. Hızır Çakırbeyli, yeğeni Alpaslan yetmiyormuş gibi şimdi de eşi Ceylan'ın hayatı için endişe etmeye başlar. Hızır Çakırbeyli yeni oyunu sevdiklerinin canını kurtarmak için kurar.

Didem'i kaçırma girişiminde başarısız olan Kaya, bedelini canıyla öder. İdris reis oğlu Kaya'yı toprağa vermenin acısını Hızır Çakırbeyli ve Haşmet Façalı'dan çıkarmak ister. Yaman Korkmaz'ın çevirdiği oyuna düşen İdris Reis, eski defterleri açarak memleketten akrabalarını çağırır. Çakırbeyli ailesi tüm çabalarına rağmen yeni bir muhalif edinmiştir. İdris Reis'e, doğru yolu göstermeye çalışan Tufan Reis ise arada kalır. Ortalığı sakinleştirmek için yaptığı her hamlede başarısız olan Hızır Çakırbeyli de artık yeni bir mücadeleye hazırdır.

Yaman Korkmaz, çevirdiği oyunlarına bir yenisini daha ekleyerek Ceylan Çakırbeyli'nin ortadan kaldırdığı Cihan'ın yeğeni Özcan'ı ekler. Özcan'ı Hızır Ali'nin üzerine salan Yaman Korkmaz bir taşla iki kuş vurma niyetindedir. Yaman'ın bu hamlesi Façalılar ve İdris Reis arasındaki rekabeti daha da hareketlendirecektir.