Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ne zaman başlayacak? EDHO yeni sezon ne zaman?

199. bölümü ile sezon finali yapan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) yeni sezonla geri dönüyor. Yeni sezon bölümleri dört gözle beklenen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ne zaman başlayacak? Sezon finalinde ailenin yeni lideri İlyas Çakırbeyli olan EDHO yeni sezon ne zaman? İşte detaylar...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ne zaman başlayacak? EDHO yeni sezon ne zaman?

ATV'nin sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 199. bölümü ile dizi severlere kısa bir veda etmişti. Yeni sezonla bomba gibi dönen EDHO'nun ne zaman başlayacağı merak ediliyor. EDHO bu akşam var mı?' sorusunu sizler için yanıtladık. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ne zaman başlayacak? İşte EDHO'nun yayın tarihi...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ne zaman başlayacak? EDHO yeni sezon ne zaman? - Resim : 1

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) ne zaman başlayacak?

Başrollerinde Oktay Kaynarca, Ozan Akbaba, Yunus Emre Yıldırımer, Yalçın Hafızoğlu gibi başarılı isimlerin yer aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO), yeni sezonuyla fırtınalar estirmeye geliyor. Yönetmenliğini Onur Tan'ın üstlendiği sevilen yapım EDHO'nun beklenen yeni sezonu için kesin bir tarih verilmedi ancak Eylül ayının sonlarına doğru başlaması bekleniyor. Yanı sıra dizinin yeni bölüm fragmanı da henüz yayımlanmadı. 

 Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) son bölüm ne oldu?

EDHO sezon finalinde Kimsesiz Doğan'ın da intikamını almak isteyen Hızır büyük operasyonu başlattı. Diğer yandan ise Çakırbeyli ailesinin yeni lideri İlyas oldu. Hızır, herkesin İlyas'a biat ederek yemin etmesini istedi. Final sahnesinde ise Hızır Çakırbeyli ve ailesine polis operasyonu yapıldı. Organize Şube polisleri eve gelerek Hızır'ı gözaltına aldı. Aranan Alpaslan ise firar etti.

EDHO sezon finalinde Hızır Çakırbeyli, İlyas'ı ailenin yeni lideri olarak belirledi. Hızır herkesin İlyas'ın elini öpmesini ve biat etmesini istedi. Hızır Ali ve Alpaslan da İlyas Çakırbeyli'ye biat ederek ondan gizli hiç bir şey yapmayacaklarına dair yemin ettiler.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ne zaman başlayacak? EDHO yeni sezon ne zaman? - Resim : 3Sezon finali son sahnede ise Çakırbeyli ailesinin evine polis operasyonu yapıldı. Ailenin kahvaltıda olduğu sırada eve gelen Organize Şube ekipleri, Hızır Çakırbeyli'yi gözaltına aldı. Gözaltı listesinde olan Alpaslan ise evden kaçarak firar etti.

 Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, yeni sezon öncesi yaptığı transferlerle adından söz ettirmeye de devam ediyor. Son olarak Uğur Yücel'in dahil olduğu diziye, bomba bir isim daha katıldı.