Esnafa kabusu yaşattı! "İşe gelirken korkarak geliyorum. Beni tanıyorlar"

Kadıköy'de, hayrete düşüren bir olay meydana geldi. Yuvasından trafiğin yoğun olduğu yola düşen yavru kargayı almak isteyen vatandaşlara kargalar saldırdı. O anlar cep telefonu ile görüntülendi.

Olay, pazartesi günü Kadıköy'de yaşandı. Bir yavru karga, yuvasından araçların yoğun şekilde geçtiği yola düştü. Bunu gören vatandaşlar, ezilmemesi için yavru kargayı yoldan almak istedi. Vatandaşların yavru kargaya yaklaştığını gören diğer kargalar vatandaşlara saldırdı. Yolda bekleyen ve uçamayan yavru karga sebebiyle yolda uzun araç kuyruğu oluştu. Kargayı yoldan kaldırmak için seferber olan vatandaşlara diğer kargalar saldırdı. Saldırıdan korunmak için motosiklet kaskı takan bir vatandaş yavru kargayı yoldan aldı. Kargaların saldırısıyla birlikte yavru kargayı yolun kenarına bırakan vatandaş olay yerinden uzaklaştı. 

Esnafa kabusu yaşattı! "İşe gelirken korkarak geliyorum. Beni tanıyorlar" - Resim : 1

"İŞE GELİRKEN KORKARAK GELİYORUM. BENİ TANIYORLAR"

Kaldırımdaki yavru kargayı bir iş yerinin bahçe tentesinin üzerine koyan Sebahattin Demir'de kargaların saldırısından nasibini aldı. Yaşananları anlatan Demir, "Pazartesi günü öğleden sonra, karga yavrusu yere düşmüştü. Kargalar gelen giden vatandaşlara saldırıyordu. Ben de yavruyu yerden alıp uygun yere koyayım dedim. Yavruyu alıp çatıya koydum. Kargalar bana saldırdı. 3-4 yerden kafamı kanattılar. O gün akşama kadar beni rahat bırakmadılar. İşe gelirken korkarak geliyorum, beni tanıyorlar" dedi.

"SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU"

Kargayı motosiklet kaskı takarak kurtaran Kerem Kaçaman, ”Biz burada çalışanız, karga yavrusunu düşürmüştü. Yoldan gelen araçlar yavru kargadan dolayı geçemiyordu. Kargayı almak isteyen yoldan geçen vatandaşlara kargalar saldırıyordu. İnsanlar tereddütte kaldı yavru kargayı kurtaramayınca ben de motosiklet kaskı ile kurtarmayı düşündüm. Yavru kargayı alarak bahçeye bıraktım. Olay sosyal medya gündem oldu” diye konuştu.