Esra Bilgiç'in yeni filminin fragmanına yorum yağdı: "Resmen ateş ediyor"

Son olarak rol aldığı Diriliş Ertuğrul dizisindeki Halime Sultan karakteriyle geniş bir hayran kitlesi toplayan Esra Bilgiç'in Netflix'teki yeni filmi 'Romantik Hırsız'ın fragmanının gelmesiyle güzel oyuncuya hayranlarından yorumlar peş peşe geldi. Fanları, Bilgiç için 'Ateş ediyor, 'Çok özlemiştik', 'Esra çok seksi' gibi yorumlar yaptı.

Esra Bilgiç'in yeni filminin fragmanına yorum yağdı: "Resmen ateş ediyor"

Diriliş Ertuğrul dizisi sonrası ülkemizde olduğu kadar özellikle Asya ülkelerinden de büyük bir hayran kitlesine sahip olan Esra Bilgiç yeni projesiyle gündemde.

Diriliş Ertuğrul dizisindeki Halime Sultan karakterine hayat vererek müthiş bir çıkış yapan Bilgiç Netflix'in yeni filminde başrolde.

Esra Bilgiç'in yeni filminin fragmanına yorum yağdı: "Resmen ateş ediyor" - Resim : 1

FANLARI YORUM YAĞDIRDI

Netflix, başrollerinde Birkan Sokullu ve Esra Bilgiç’e, Fırat Tanış ve Ushan Çakır’ın eşlik ettiği yeni filmi "Romantik Hırsız"ın ilk fragmanını paylaştı.

Esra Bilgiç hayranları güzel oyuncuyu fragmanda görünce sosyal medyada pek çok yorum yaptı. Esra Bilgiç için "Ateş ediyor", "Partneriyle çok yakışmış", "Esra'yı özlemiştik", "Esra çok seksi" yorumları yapıldı.

Esra Bilgiç'in yeni filminin fragmanına yorum yağdı: "Resmen ateş ediyor" - Resim : 2

ROMANTİK HIRSIZ KONUSU

Interpol’ün Sanat Suçları Birimi’nde çalışan bir polis memuru olan Alin (Esra Bilgiç), girilmesi imkansız bir müzeden tabloları çalan hırsızın peşine düşer, fakat hırsızın geçmişte evlenmeyi planladığı milyoner Güney Arat (Birkan Sokullu) olduğunu keşfedince görevi ile kalbi arasında zor bir karar alması gerekir.

Esra Bilgiç'in yeni filminin fragmanına yorum yağdı: "Resmen ateş ediyor" - Resim : 3