Esra Erol sinirlerine hakim olamadı! Çatı katı ihanetini canlı yayında öğrendi

Esra Erol'un programına çatı katı ihaneti damgasını vurdu. Yıldırım Ailesi kaybolduğunu sandıkları kızını aramak için Esra Erol'a başvurdukları programda kızlarının 40 yaşındaki bir adamın çatı katında olduğunu öğrendi. Adamın eşi ise çatı katındaki ihaneti canlı yayında öğrendi.

Esra Erol sinirlerine hakim olamadı! Çatı katı ihanetini canlı yayında öğrendi

ATV'nin en çok izlenen reyting rekortmeni programı 'Esra Erol'da' bugün yine akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Yıldırım Ailesi, 17 Ocak'ta Alanya'da kaybolan 18 yaşındaki kızları Elif Yıldırım'ı bulmak için Esra Erol'a başvurdu.

Alanya'da ablası ile birlikte yaşayan Elif Yıldırım, ablası işe gidince evden ayrıldı. Ünlü sunucu ve ekibinin çalışmaları sonucu genç kızın beraber çalıştığı Kadir Akkoyun'a kaçtığı belirlendi.

Esra Erol sinirlerine hakim olamadı! Çatı katı ihanetini canlı yayında öğrendi - Resim : 1

 Konya'da yaşayan 40 yaşında evli ve 2 çocuk sahibi Akkoyun'un, Elif Yıldırım'ı çatı katında sakladığı ortaya çıktı. Canlı yayına telefonla bağlanan Akkoyun ve eşi Ümit, tüm iddiaları reddetti. Ancak Ümit Hanım, kocasının ihanetini ve çatı katında saklanan Elif'i canlı yayında öğrendi.

Bugün ise Elif, canlı yayına çıktı, yaşadıklarının bir hata olduğunu anladığını ve ailesinin yanına dönmek istediğini açıkladı. Esra Erol'un iknaları sonuç verse de ünlü sunucu sinirlerine hakim olamadı. Esra Erol, canlı yayında ebeveynlere de mesaj verdi. İşte ayrıntılar…

 Esra Erol sinirlerine hakim olamadı! Çatı katı ihanetini canlı yayında öğrendi - Resim : 2

Bu hafta akıllara durgunluk veren bir ihanet ortaya çıktı. Esra Erol'un programında yaşanan bu olay, Türkiye'nin gündemine oturdu.

Anne ve babasıyla Esra Erol'un programına katılan Münevver Yıldırım, 18 yaşındaki kardeşi Elif Yıldırım'ın, 17 Ocak tarihinde 40 yaşındaki evli ve 2 çocuk babası Kadir Akkoyun'a kaçtığını söyleyerek Esra Erol'dan yardım istedi.

Canlı yayına bağlanan Kadir Akkoyun'un eşi Ümit Hanım olanları şaşkınlıkla dinleyerek "Böyle bir şey mümkün değil. Ben şu an eşimin yanındayım" dedi. Ancak gerçek kısa sürede ortaya çıktı.

İhaneti canlı yayında öğrendi

Esra Erol'da programında kısa süre içerisinde tüm düğüm çözüldü. Olaylar karşısında çaresiz kalan Kadir Akkoyun aynı apartmanın çatı katında sakladığı 18 yaşındaki Elif'i eşi Ümit Hanım'ın karşısına çıkartarak her şeyi itiraf etti. Ümit Hanım, Elif'i karşısında görünce hayatının şokunu yaşadı.

"Ben kendi isteğimle gittim"

Canlı yayında Ümit Hanım telefonu Elif'e uzattı. Elif ise, " Beni kaçırmadı. Ben kendi isteğimle evden ayrıldım. Ben mutluyum" ifadelerini kullandı.

"Kocama sürpriz yapmak isterken ihanete şahit oldum"

Programa katılan Ümit Hanım, yaşadıkları sonrası, "Ben bu çirkinlikleri gördüm. Yapmış oldukları davranışlar onlara ait. Ben bu çirkinliğin arasında kalamayacağım. Bizim maddiyatla ilgili problemimiz vardı. Ben de problemlerimizi halletmek için Adana'dan Kütahya'ya eşimin yanına sürpriz yapmak için gittim" dedi.

Canlı yayında Elif'in saklandığı çatı katı da gösterildi.

Esra Erol canlı yayında Elif'le konuştu. Stüdyoya gelen Elif Yıldırım canlı yayında sinir krizi geçirdi. Öfke kontrolünü kaybeden 18 yaşındaki Elif'e, Esra Erol hayat dersi verdi.

"O çatı katını mı layıt görüyorsun kendine"

Esra Erol sinirlerine hakim olamayarak, "Lütfen aynı isyanı iki çocuklu bir adam sana farklı şekilde yaklaştığında bedenini korumak için de göster. Yanlışların arkasında durmak için bu tepkileri vermeyin. Ruhunuzu, gençliğinizi korumak için, eğitim için bu tepkileri verin! Bu nedir ya? 18 yaşındasın kızım sen! Baban yaşındaki adam sana farklı dokunuyor. Bu mu senin geleceğin? Bu mu kendine layık gördüğün hayat! Bu mu yaşamdan beklediğin Elif? O çatı katını mı layık görüyorsun kendine?" ifadelerini kullandı.

Daha sonra yerinde giden Erol, sinirden nefesi kesildi ve gözyaşlarına hakim olamadı. Yaptığı konuşmayla gündeme oturan Esra Erol anne babalara çağrıda bulundu.

"Lütfen çocuklarınızı aile içinde özellikle babalara söylüyorum. Çocuklarınıza şefkat gösterin dertlerini dinleyin, onlar biriyle arkadaşlık yaptığında çevre ve mahalle baskısıyla asla onları yok saymayın. Kimle arkadaş ailesi nasıl diye o insanları yakından tanıyın bırakın bu baskıları bırakın giyimlerine kuşamlarına karışmayı, onların zihinleriyle maneviyatıyla onlarla daha fazla ilgilenin en önemlisi bu. Reşit olma yaşı yükseltilmelidir." 

Kaynak: Sabah