Esra Erol'da tüyler ürperten olay! Genç kız, 40 yaş büyük komşusu tarafından hamile bırakıldı! "Bana şantaj yaptı, çocuğu düşürmem için ilaç verdi"

Esra Erol'da programında ele alınan korkunç olay, izleyenleri şoke etti. Bartın'da 18 yaşındaki Sümeyra isimli kız, kendisinden 40 yaş büyük komşusu Hüseyin Selen tarafından hamile bırakıldı. Genç kız, "Benden 40 yaş büyük Hüseyin bana şantaj yaptı, çocuğu düşürmem için bana ilaç verdi" dedi.

Esra Erol'da tüyler ürperten olay! Genç kız, 40 yaş büyük komşusu tarafından hamile bırakıldı! "Bana şantaj yaptı, çocuğu düşürmem için ilaç verdi"

Gündüz kuşağında yayınlanan Esra Erol'da programında akıllara durgunluk veren bir olay ele alındı. Bartın'ın bir köyünde zihinsel engelli babası ve annesiyle, babaannesinin evinde yaşayan Sümeyra Altan isimli kadın, 57 yaşındaki komşusu Hüseyin Selen'in sürekli olarak evlerine gelen biri olduğunu söyledi.

Selen'in sürekli eve gelip gitti süreçteki bakışların rahatsız olduğunu ifade eden Sümeyra, bakışlarını kaçırmaya çalıştığını kaydetti. Hüseyin Selen'in, babaannesinin telefonuna mesaj atmasıyla konuşmaya başladıklarını anlatan Sümeyra, ağabey-kardeş gibi konuştuklarını, Selen'in birden bire kendisine 'Seni seviyorum. Buluşalım, konuşalım' şeklinde mesajlar yolladığını söyledi.

İlk zamanlar Hüseyin Selen ile buluşmadıgını söyleyen Sümeyra yaşadığı korkunç olayı anlattı. Sümeyra, ''Bir gün 'Sadece arabada konuşacağız' dedi ve gittim'' dedi.

ACIKTIM BAHANESİYLE EVE GÖTÜRDÜ

Selen'in arabada kendisine, 'Karnım acıktı eve gidelim' dediğini belirten Sümeyra, "Evde eşi olduğunu sanıyordum. Meğerse eşi evde yokmuş. Çay içtikten sonra uyuyakalmışım. Hiçbir şey hatırlamıyorum" ifadeleriyla yaşadığı korkunç olayı anlattı.

HALASI GERÇEĞİ ÖĞRENDİ

Yaşanan olay, Sümeyra'nın halası tarafından ortaya çıkarıldı. Sümeyra'nın halası Maviye Ataman telefondaki fotoğrafları ve videoları görünce olayın peşine düştü.

SOLUĞU KARAKOLDA ALDI

Hala Maviye Ataman öğrendiği şeylerin ardından soluğu karakolda aldı ve Hüseyin Selen'den şikayetçi olarak hakkında tutuklama kararı çıkarttırdı. Bir gece karakolda kalan Hüseyin Selen ertesi gün serbest bırakıldı.

HAMİLE KALDIĞI ORTAYA ÇIKTI

Hala Maviye Ataman sağlık ocağının araması ile yeğeninin hamile kaldığını da öğrendi.
Tüm bu iddiaların ardından Hüseyin Selen'in ablası da Esra Erol'un canlı yayınına bağlandı ve şaşırtan açıklamalarda bulundu. Selen'in ablası Sümeyra için "Bu kız okula gidiyorum diye adamlarla buluşmuş hamile kalmış. Benim kardeşime iftira atıyor" dedi.

Tüm bu açıklamaların ardından Esra Erol canlı yayınında Sümeyra ve Hüseyin Selen'e ait görüntüler yayınlandı.

"ŞANTAJ YAPTI, ÇOCUĞU DÜŞÜRMEM İÇİN BANA İLAÇ VERDİ"

Sümeyra görüntülerin yayınlanmasının ardından 'Benden 40 yaş büyük Hüseyin bana şantaj yaptı, çocuğu düşürmem için bana ilaç verdi' diye konuştu.