Esra Ezmeci kimdir? Psikolog Esra Ezmeci kimdir, kaç yaşında, nereli?

Esra Ezmeci, son dönemde oldukça sık karşımıza çıkan bir isim. Esra Ezmeci'yi Fox Tv'de Fulya ile Umudun Olsun programının psikoloğu olarak tanıyoruz. Sosyal medya hesabına gelen ilginç mesajlarla gündemde olan Psikolog Esra Ezmeci kimdir, kaç yaşında, nereli? Esra Ezmeci kiminle evli?

Esra Ezmeci kimdir? Psikolog Esra Ezmeci kimdir, kaç yaşında, nereli?

Son günlerde adını oldukça sık duyduğumuz psikolog Esra Ezmeci, takipçilerinden gelen ilginç sorularla gündemde. Fox Tv ekranlarında yayınlanan Fulya ile Umudun Olsun programının psikoloğu olarak tanıdığımız Esra Ezmeci kimdir?

Esra Ezmeci kimdir? Psikolog Esra Ezmeci kimdir, kaç yaşında, nereli? - Resim : 1

Paylaştığı takipçilerinden gelen itiraflarla gündemden düşmeyen Esra Ezmeci'nin hayatı merak konusu oldu. Özellikle Fulya ile Umudun Olsun programını takip edenler ünlü psikoloğun hayatını daha çok aratır oldu. Psikolog Esra Ezmeci kimdir, kaç yaşında, nereli? sorusuna yanıt verdik...

Esra Ezmeci kimdir? Psikolog Esra Ezmeci kimdir, kaç yaşında, nereli? - Resim : 2

ESRA EZMECİ KİMDİR?

Fulya ile Umudun Olsun programının psikoloğu olan Esra Ezmeci, 1 Ağustos 1986 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Uzman Klinik Psikolog ve Yazar olan Esra Ezmeci, İstanbul Haliç Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü’nü birincilikle bitirdi. Uzman isim, Haliç Üniversitesi’nde klinik psikoloji üzerine yüksek lisansını tamamladı. Ardından Adli Bilimler doktorasına geçen Esra Ezmeci, halen adli bilimler doktora eğitimine devam ediyor.

Esra Ezmeci kimdir? Psikolog Esra Ezmeci kimdir, kaç yaşında, nereli? - Resim : 3

36 yaşındaki Psikolog Esra Ezmeci, Çapa Devlet Hastanesi Psikiyatri Bölümü’nde staj yaptı. Yıllar boyunca Zeytinburnu Balıklı Rum Hastanesi’nde uzman klinik psikolog olarak çalıştı. Esra Ezmeci, şu an Etiler'de bulunan "Terapi Evreni" ismindeki kendi terapi merkezinde psikolog olarak çalışıyor.

Psikolog Esra Ezmeci kimdir, kaç yaşında, nereli?

Esra Ezmeci'nin uzmanlık alanında bağımlılık tedavisi, ergen psikolojisi, aile/ilişki/evlilik danışmanlığı, bireysel danışmanlık üzerine danışmalık yapıyor ve tedavi çalışmalarını yürütüyor.

Esra Ezmeci kimdir? Psikolog Esra Ezmeci kimdir, kaç yaşında, nereli? - Resim : 5

Ezmeci, geçmiş temizleme terapisi isiml, terapisiyle oldukça başarılı oldu. Ünlü psikolog, Fulya ile Umudun Olsun programında psikolog olmasının yanı sıraçok sayıda televizyon kanalında program hazırlayıp sundu.

Esra Ezmeci kimdir? Psikolog Esra Ezmeci kimdir, kaç yaşında, nereli? - Resim : 6

Esra Ezme'nin çeşitli mecralarda psikoloji üzerine yazıları vardır. Destek yayınlarından çıkan 3 kitabı vardır ve Esra Ezmecinin kitapları çok satanlarda ilk sıralarda yer almaktadır. Esra Ezmeci Aslan burcudur ve 170 cm boyunda ve 60 kilodur. 

Esra Ezmeci kimdir? Psikolog Esra Ezmeci kimdir, kaç yaşında, nereli? - Resim : 7Esra Ezmeci kiminle evli?

Ünlü psikolog Esra Ezmeci, 2005 senesinde Dalmaz Center’in sahibi Mehmet Dalmaz’ın oğlu Tutku Dalmaz ile evlendi. İkili 2015 yılında boşandı. Ezmeci'nin bir oğlu var.

Esra Ezmeci kimdir? Psikolog Esra Ezmeci kimdir, kaç yaşında, nereli? - Resim : 8

Esra Ezmeci Kitapları

  • Kadınlar Sıcak Erkekler Soğuk Sever
  • Kararı Ben Veriririm
  • Düştüğünde Kalkarsan Hayat Güzeldir
  • Süt Lekesi
  • İz Bıraktığın Kadar Varsın