Esra Ezmeci'ye takipçisinden öyle bir itiraf geldi ki! Duyanlar ne diyeceğini şaşırdı...

Klinik psikolog ve yazar Esra Ezmeci, yıkıcı depremin ardından da sosyal medya hesabından takipçilerinden gelen itirafları ve soruları yanıtlamaya devam ediyor. Ezmeci, depremzede bir takipçisinden gelen "Eşim depremde metresinin evinde öldü, affedemiyorum." itirafını yanıtladı.

Esra Ezmeci'ye takipçisinden öyle bir itiraf geldi ki! Duyanlar ne diyeceğini şaşırdı...

Klinik Psikolog ve yazar Esra Ezmeci, uzun bir dönemdir sosyal medya hesabı üzerinden takipçilerinin sorularını yanıtlamaya devam ediyor. Kahramanmaraş depreminin ardından psikolojik olarak sarsılmış takipçileri, Esra Ezmeci'ye bu travmalarla nasıl başa çıkabileceklerini soruyor, problemlerine yanıt arıyorlar. 

METRESİYLE ÖLDÜ

Uzman psikolog, takipçilerinin deprem travmalarına ilişkin itiraflarını ve sorularını özenle yanıtlamaya devam ediyor. Paylaşımlarıyla depremzede takipçilerine destek olmaya çalışıyor. Depremzede bir takipçisinden gelen soru ise biraz düşündürdü. Bir kadın takipçisi Ezmeci'ye "Kocam metresinin evinde depremde öldü. Ben, çocuklarla kurtulduk. Kocamı affedemiyorum" dedi. 

YAS SÜRECİ OLACAKTIR

Ezmeci, bu mesaj üzerine "Başınız sağolsun. Şu an çok yeni olan bir durum var. O yüzden duygularınız devamlı değişebilir. Size hata da yapmış olsa bir yas süreci olacaktır. Bu süreçte kendiniz ve duygularınız serbest bırakın. Kendiniz ve çocuklarınız için hayata adapte olmaya ve yavaş yavaş rutininize dönmeye çalışın. Mutlaka mezarlığa gidin, duasını yapın. Bu size iyi gelecektir. cevabını verdi. 

Esra Ezmeci'ye takipçisinden öyle bir itiraf geldi ki! Duyanlar ne diyeceğini şaşırdı... - Resim : 1