Estetik iddiasıyla gündeme gelmişti! Adriana Lima'nın hafif makyajlı hali dikkat çekti

Brezilyalı model Adriana Lima, geçtiğimiz günlerde son hali ile gündeme gelmişti. Takipçilerinden estetik konusunda çok sayıda eleştiri olan 3 çocuk annesi model, estetik iddialarını yalanlamıştı. Lima, son olarak katıldığı galada hafif makyajlı hali ile dikkatleri üzerine topladı.

Estetik iddiasıyla gündeme gelmişti! Adriana Lima'nın hafif makyajlı hali dikkat çekti

Açlık Oyunları: Kuşların ve Yılanların Şarkısı filminin prömiyerine katılan ünlü model Adriana Lima'nın yüzündeki değişimi hakkında birçok yorum yapılmıştı. Yüzündeki değişimle görenleri şaşırtan 42 yaşındaki model hakkında estetik iddiaları ortaya atılmıştı.

ESTETİK İDDİALARINI YALANLAMIŞTI

Estetik iddialarını yalanlayan Lima "Bir ergen kız, iki okul öncesi çağında çocuk, bir hareketli erkek, yürümeyi öğrenen bir yaşındaki çocuk ve üç köpek sahibi yorgun bir annenin yüzü... İlginiz için teşekkürler" ifadelerini kullanmıştı. Adriana Lima, Los Angeles galasındaki son görüntüsünden haftalar sonra kırmızı halıya geri döndü. 

Estetik iddiasıyla gündeme gelmişti! Adriana Lima'nın hafif makyajlı hali dikkat çekti - Resim : 1

HAFİF MAKYAJI İLE DİKKAT ÇEKTİ

Eski bir Victoria's Secret meleği olan Brezilyalı model, yardım galasında izleyicilerden daha iyi bir tepki almayı umuyordu. 42 yaşındaki model, bu sefer makyajını azalttı ve daha hafif bir görünüm tercih etti. Her yıl düzenlenen etkinlik için pelerinli bir gece elbisesi giyen Adriana, gala öncesinde verdiği pozlarla dikkatleri üzerine çekti.

Estetik iddiasıyla gündeme gelmişti! Adriana Lima'nın hafif makyajlı hali dikkat çekti - Resim : 2